Ungdoms DM 2018 i Silkeborg

En god weekend i Jysk Arena i Silkeborg, hvor vi kunne se de bedste danske ungdomsspillere kæmpe om Danske Mesterskaber, Finn T, Martin Lundkvist og Allan var med som trænere, derudover deltog også en masse forældre.

Roskilde havde 9 spillere med og det endte med en sølv og to bronze medaljer.

Deltagere: Jonathan Kofoed, Mathias Ringstrømm, Anton Christoffer Jensen, Jacob Henkov, Mads Pærregaard, Romeo Rabade-Lieber, Mads Toft Schmidt, Emil De Maeyer og Zandra Lassen.

Mathias:
Leverede en rigtig god indsats i double med Oliver Petersen hvor det blev til sølv. Er godt for ham med doublerne, hvor han kan få trænet retur spillet som halter meget efter, og som var en væsentlig årsag til at han tabte 1/8-finalen mod Mikkel Klint stuhr. Han taber den kamp med 4-2, hvor han i perioder får varieret godt, men falder hurtigt tilbage til det sterotype spil og ender med at koste ham kampen. Når han får brugt sin baghåndsretur og den lange serv, var han ovenpå og den styrende spiller i kampen.

Jonathan Kofoed:
I double når ham og Nicolai Nordahl frem til semi`en hvor de taber tæt til Micki/Tobias. I single spillede Jonathan en god kamp mod Jens Klein, hvor han dog efter at have ført 3-0 lukker ham lidt ind i kampen, men får lukket den til 4-2. Derefter er det Andreas Dilling, den taber Jonathan med 0-4 i en kamp hvor Dilling spiller med stor selvtillid og ikke giver mange chancer væk.

Anton:
Anton taber en tæt kamp i U21 mod Sebastian Borel, men den kunne lige så godt have end med sejr til Anton.

Jacob Henkov:
Jacob trak Tobias Rasmussen i sin første kamp, det blev en for stor mundfuld, men han prøvede det bedste i sit møde med den Danske Mester, efter to måneder på tur, mangler der lidt skarphed. I double sammen med Nikolaj Christoffersen fra Slagelse tabte de en tæt kamp mod Mikkel Klint/Christian Brush i 1/4 finalen.

Mads Pærregaard:
Taber til Mikkel Emborg, en kamp hvor Mads var bagefter i de fleste at pointene, når man har været ude i et par måneder mangler der sikkerhed i de mest simple ting. Mads prøvede, men kunne ikke stille meget op i denne kamp.

Romeo:
I U21 tabte han til Martin Buch i en tæt kamp med 2-4, en kamp hvor Romeo med lidt mere træning og sikkerhed i serv/retur kunne have ændret udfaldet. Men som så mange andre ting i livet, så kommer sikkerheden ikke af sig selv, den kræver træning.
I junior mødte han Peter Svenningsen fra Hillerød, den kamp blev tabt med 0-4, en kamp hvor der ikke er meget at skrive, Romeo gav op ret tidligt i kampen og kom aldrig rigtigt i gang.
I double sammen med Emil Friss taber de en tæt kamp med 9-11 i 5. sæt til Bonderup/Klein fra OB, med lidt med “coolness” på de afgørende bolde var den blevet vundet.

Mads Toft:
Mads spillede kval i jun single hvor han slog William fra Hillerød, med 4-3 i en kamp hvor der var mange nerver med ved bordet. I første runde mødte han så Victor Armstrup(seedet 5-8) fra Silkeborg, endnu en kamp der blev vundet 4-3, med masser af nerve og gode beslutninger i de afgørende sæt. 2. runde blev så endestation for denne gang, Marius fra Viby vandt en tæt kamp med 4-2, hvor Mads havde sætbolde til at komme i 7. sæt endnu engang.
I double sammen med Mikkel fra Ejby kom de i 1/4 finalen efter en tæt kamp i 1/8, hvor de vandt med 3-2. I 1/4 finalen mod de topseedede var der ikke så meget at komme efter, det blev 0-3.
Mads har udviklet sig meget i den sidste tid, og taget store skridt. Han har fået en meget stærk forhånd som vinder mange point. Der er stadig plads til forbedringer, specielt i serv/retur og benarbejde.
Mads kan være fint tilfreds med tre gode single kampe ved DM og doublen med Mikkel.

Emil:
I junior starter han med at slå Johannes Mortensens med 4-3 efter en rigtig god indsats, ikke mindst en god mental indsats hvor han holder hovedet koldt da det går i afgørende sæt.
Dernæst taber han til Oscar Hovmøller med 4-0. Spiller fornuftigt med i flere sæt, men glemmer lidt at tænke hurtige ben selvom det er defensiv man er oppe imod. En klassisk fejl at lave, da man ofte bliver langsom når spillet går ned i tempo.
Men forhåbentlig god erfaring til næste gang han møder defensiv.
I Drenge vinder han de to første kampe, mod henholdsvis Jonas Davidsen og Anton Dong efter gode og koncentrerede indsatser. I cup kampen blev det til nederlag mod Anders Reuter hvor det er tydeligt at der mangler kvalitet i slagene, bliver lidt for meget kontra i stedet for enten meget skru eller power.
I double bliver det til en sejr med Anton Dong og derefter nederlag til sønderby/Bech.
Mixdoublen blev desværre kun til en kamp.
Men alt i alt en god og lærerig turnering, hvor der kom gode svar på hvad der skal arbejdes med fremadrettet.

Zandra:
Zandra var med til DM for første gang, det blev en god oplevelse, i puljen i pige single blev det til en sejr og to nederlag. Det er blevet meget bedre siden Kval top 12, Zandra har udviklet spillet siden.
I Double sammen med Liv fra Ejby blev det til en Bronze medalje, efter en tabt semifinale til de senere vindere.

VI TAKKER FOR EN GOD TUR.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.