Bordtennis-tur til Estland

Turen til Estonian Open sammen med ØBTU var en fed oplevelse for alle spillere og trænere. Danmark stillede op med 3 stærke hold i hhv. Junior Boys Teams og Junior Girls Teams. Holdene bestod af Emil De Maeyer og Mikkel Skovborg i den ene Junior Boys og Mads Schmidt, Gustav Faurschou og Diego Orantes som vi havde fået med på holdet, selvom han ellers i hverdagen spiller i Sverige, og Junior Girls Teams holdet bestod af Sally Maribo og Mie Schou.

På turen var der 2 dygtige trænere med Peter Stilling og Lars-Henrik Sloth, som var gode til at coache til så mange kampe som muligt og hjælpe os så godt som muligt igennem kampene når de blev tætte og intense. Under turen boede vi på et hotel som til vores held var en blanding af et hotel og en sportshal som også var den hal stævnet foregik i, så vi ikke havde noget transport frem og tilbage når vi skulle spille. Spilleforholdene var gode, men dog skulle man vænne sig til gulvet som var af stof hvilket ændrede spillet en lille smule og man lige skulle gøre sig vant til det lidt anderledes spilleunderlag end vi er vant til i Danmark.

Mads, Gustav og Diego, kom uheldigt fra start med et nederlag, men de hev sig op igen, og endte på en flot 5. plads i rækken! Mikkel og Emil vandt første kamp og de spillede begge godt, dog blev de mødt af nogle gode hold, hvilket førte til, at de tabte resten af deres kampe. Mie og Sally kæmpede hårdt, men de tabte deres 2 holdkampe.

På anden dagen blev der spillet Mens singles for drengene og Womens singles for pigerne. Der blev spillet gode kampe, og de fleste var godt tilfredse med deres spil. Desværre måtte Mie trække sig, da hun blev syg.

På den sidste dag, skulle Mads, Gustav og Mikkel spille Junior boys, mens Sally og Emil skulle spille Cadet girls/boys. Det blev en fantastisk dag at afslutte på med Diego der vandt Junior Single, mens Sally og Emil vandt guld i consulation i deres rækker. Alt i alt god tur med tilfredsstillende resultater for Danmark.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.