Champions League-datoer

Vi, Roskilde Bordtennis, BTK 61, har igen i år kvalificeret os til det fine selskab blandt Europas 16 bedste hold i Champions League.
Vi trak spændende modstandere, vi slap for de russiske hold, en tur til Ural bjergene og glæder os til en ny sæson med verdensklasse bordtennis i Roskilde. Vi kom i den indledende pulje sammen med sidste års nummer to Borussia Düsseldorf, franske Hennebont og polske Dzialdowo.

Der spilles alle-mod-alle hjemme og ude. De to bedste hold fra hver pulje går til kvartfinalerne og nummer tre til ETTU cup´ens kvartfinaler.

Det bliver spillere fra øverste hylde, Roskilde kan præsentere på hjemmebane i den kommende sæson. På Borussia Düsseldorfs hold er legenden Timo Boll, Østrigs Stefan Fegerl samt de to svenske spillere Kristian Karlsson og Anton Källberg. Der er ikke meget polsk tilsnit på Dzialdowos hold. Til gengæld verdensklassespillere som Chun Ting Wong, Hong Kong (nr. 7 i verden), samt Kenta Matsudeira, Japan og kinesisk fødte Yang Wang, Slovakiet. På det franske hold spiller Chen Chien-An, fra Taiwan, Liam Pitchford, England og Quentin Robinot, fra Frankrig. Første runde spilles i den sidste uge af september. Her skal Roskilde en tur til Polen.

Datoerne for kampene er nu klar – husk at sætte kryds ved hjemmekampene:

K.S. Dekorglass Dzialdowo – Roskilde Bordtennis, BTK61 – 29/9 kl. 17.00

Roskilde Bordtennis, BTK61 – GV Hennebont TT – 13/10 kl. 19.30

Borussia Düsseldorf – Roskilde Bordtennis, BTK61 – 27/10 kl. 18.30

Roskilde Bordtennis, BTK61 – K.S. Dekorglass Dzialdowo – 22/11 kl. 19.00

GV Hennebont TT – Roskilde Bordtennis, BTK61 – 1/12 kl. 20.00

Roskilde Bordtennis, BTK61 – Borussia Düsseldorf – 21/12 kl. 18.30

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.