Femte DM-guld på stribe til Roskilde lurer i kulissen..

Roskilde Bordtennis BTK 61 byder på finalekamp nr. 2 imod Virum Bordtennis Klub, der på hjemmebane tabte 2-5 i den første finalekamp i søndags.

Af Morten Lyebalk

Danmarks bedste bordtennishold jagter femte DM-triumf på stribe. Og forhåbentligt går trofæet til holdet fra Vikingebyen, når Roskilde Kongrescenter ligger rammer til anden finalekamp på torsdag 11.maj kl. 19. I hvert fald har BTK61-mandskabet givet sig selv det bedst mulige udgangspunkt ved at besejre Virum Bordtennis Klub med 5-2 – og det endda i Virum. Sejren i søndags kom i hus via to sejre fra henholdsvis Zhai og den spillende sportsdirektør Allan Bentsen, mens den sidste skalp blev hentet af hollandske Ewout Ooustwouder. Selvom cifrene 5-2 lyder ganske overbevisende, så var der i flere af kampene brug for alle fem sæt førend sejrene kom i hus. Det er da også en sportsdirektør, der maner til besindighed før den anden og forhåbentligt sidste og afgørende holdmatch. ”Det var en ret så tæt kamp imod Virum forleden, så det forventer jeg igen. Men vi går da efter at gøre arbejdet helt færdigt,” lyder meldingen fra Allan Bentsen, der kan fortælle at Michael Maze, der har døjet med en mindre lyske-forstrækning, forventes at være med i holdkampen torsdag på hjemmebane.

Pølser pauseshow – og pokal?

Virum, der nåede finalen ved at besejre københavnske Penthouse, stillede på hjemmebane med solide og dygtige spillere som Mikkel Hindersson, Oscar Perman, Malthe Möregårdh samt erfarne Henrik Vendelbo, så ikke noget at sige til at Roskilde-holdet fik god kamp til stregen. Udover at der er chancer for at se Maze og Co. hive pokalen i land, så er der mulighed for såvel pølser som pauseshow, idet Roskilde Bordtennis byder på pølser til fansene i timen op til kampen, der starter kl. 19. I pausen imellem de enkelte holdmatcher vil der være mulighed for at se Vejlebo Dance Studios fortrinlige pauseshow. Så kom ned og støt op omkring Roskilde BTK61´s femte guldfinale på stribe.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.