Flot DM-bronzemedalje til Drengedivisionsholdet efter velspillet slutspilsweekend i Odense

Roskildes drengedivisionshold kronede en rigtig fin sæson med en meget flot og velfortjent bronzemedalje i det netop overståede DM-slutspil i Odense.

Kvartfinale: OB – Roskilde 5-8
Tidlig lørdag morgen kørte drengedivisionsholdet (Mads Toft Schmidt, Jakob Lund, Emil de Maeyer og Nicolas Holm Larsen), Coach (Mads Pærregaard), holdleder (Hans Holm Møller) og et passende udpluk af forældre (David de Maeyer, Kira Toft Schmidt og Niels Christian Lund) afsted til Kasernehallen I Odense, hvor DM-medaljerne skulle fordeles blandt de 6 bedste drengehold i Grundspillet.
Efter at have sluttet som nr. 3 i Østkredsen efter Hillerød og Virum skulle Roskilde møde nr. 2 fra Vestkredsen OB i kvartfinalen. OB var blevet en meget sikker nr. 2 efter Søhøjlandet og fra starten var der derfor fokus på point og sætscore, da det kunne blive en tæt kamp. Det holdt da også stik, selv om Roskilde hele tiden syntes at have et lille forspring.
Efter et par tætte indledende sejre bragte Roskilde sig på 6-2 og selvom OB siden fik reduceret til 4-6 betød to sikre 3-0 sejre til Emil og Nicolas, at Roskilde fik en flot 8-5 sejr.

1. HD: Noah T. Hvid/Jens Boelt Mortensen – Emil De Maeyer/Mads Toft Schmidt 3 – 1
2. HD: Asbjørn Thomsen/Kresten Christensen – Jakob Lund/Nicolas Holm Larsen 0 – 3
A1/B2: Asbjørn Thomsen – Mads Toft Schmidt 2 – 3
A2/B1: Kresten Christensen – Jakob Lund 0 – 3
A3/B4: Noah T. Hvid – Emil De Maeyer 3 – 1
A4/B3: Jens Boelt Mortensen – Nicolas Holm Larsen 2 – 3
A1/B1: Asbjørn Thomsen – Jakob Lund 0 – 3
A2/B2: Kresten Christensen – Mads Toft Schmidt 0 – 3
A3/B3: Noah T. Hvid – Nicolas Holm Larsen 3 – 0
A4/B4: Jens Boelt Mortensen – Emil De Maeyer 3 – 1
A1/B3: Asbjørn Thomsen – Nicolas Holm Larsen 0 – 3
A3/B1: Noah T. Hvid – Jakob Lund 3 – 0
A2/B4: Kresten Christensen – Emil De Maeyer 0 – 3

Semifinale: Roskilde – Hillerød 4-8
Semifinalen var programsat til lørdag klokken 14.00 og her ventede en gammel kending i form af Hillerød.
Det blev som sædvanlig en glimrende og tæt kamp. Efter en meget lige åbning med 2-2 i de første fire kampe trak Hillerød lidt fra og endte til sidst med at tage en 8-4 sejr. Men masser af godt spil, hvor der blev kæmpet igennem i alle kampe.
Mads og Emil åbenbarede sig som et meget stærkt doublepar, hvor de slog Daniel og Alexander Mejer 3-2 i den første double. Mads var meget tæt på at slå William, mens Nicolas bl.a. snuppede et sæt fra Daniel og leverede et absurd 3-2 comeback mod William efter at have været helt fraværende i de to første sæt.

1. HD: Emil De Maeyer/Mads Toft Schmidt – Daniel Simonsen/Alexander Attrup Mejer 3 – 2
2. HD: Nicolas Holm Larsen/Jakob Lund – William Falkenstjerne Beck/Alexander Sønderby Hansen 1 – 3
A1/B2: Nicolas Holm Larsen – Alexander Attrup Mejer 3 – 1
A2/B1: Emil De Maeyer – Daniel Simonsen 0 – 3
A3/B4: Jakob Lund – Alexander Sønderby Hansen 1 – 3
A4/B3: Mads Toft Schmidt – William Falkenstjerne Beck 2 – 3
A1/B1: Nicolas Holm Larsen – Daniel Simonsen 1 – 3
A2/B2: Emil De Maeyer – Alexander Attrup Mejer 3 – 1
A3/B3: Jakob Lund – William Falkenstjerne Beck 0 – 3
A4/B4: Mads Toft Schmidt – Alexander Sønderby Hansen 1 – 3
A1/B3: Nicolas Holm Larsen – William Falkenstjerne Beck 3 – 2
A3/B1: Jakob Lund – Daniel Simonsen 0 – 3

Jakobs far Niels Christian skulle i øvrigt vise sig at få en højst uventet rolle som maskot. Uanset hvor håbløst det indimellem så ud under lørdagens kampe, lykkedes det nærmest HVER gang en Roskildespiller at vinde kampen bare Niels Christian sad ved dommerbordet. I forlængelse heraf blev han udpeget som officiel btk61 Drengedivisionsmaskot.
Derudover var det jo unægtelig lidt sjovt at se Hillerøds reaktion, da de opdagede at deres gamle Coach Mads Pærregaard nu skulle coache Roskilde. Sidst Roskilde spillede mod Hillerød var Mads således Coach for Hillerød. Men selvom et skifte mellem Real Madrid og Barcelona altid er kontroversielt, skal han nu ikke høre et ondt ord herfra 😉 Mads viste sig nemlig hurtigt at være en virkelig god Coach begge dage. Rolig, engageret og med masser af gode tips til hvordan spillerne skulle angribe kampen. En fornøjelse at overvære.
Om aftenen kørte alle retur til Roskilde, hvor Nicolas, Mads og Emil fik strenge ordrer om at slappe af og lade op, mens Jakob nødtvungent havde fået lov til at deltage i en god vens konfirmationsfest.

Bronzekamp søndag: Virum – Roskilde 3-8
Mens herre eliteholdet søndag skulle spille første guldfinale ude mod Virum startede dagen i Odense med en lille generalprøve i bronzekampen.
Selvom Roskilde godt nok havde formået at tabe to gange til Virum i grundspillet var alle meget opsatte på at bronzen skulle i hus. Første kamp i Grundspillet havde været tæt og i anden kamp var Roskilde kun 3 spillere. Nu var holdet i stærkeste opstilling og alle havde spillet godt om lørdagen. Virum havde omvendt et meget homogent hold med fire stærke spillere, så der var udsigt til en rigtigt god kamp.
Med Jakobs festdeltagelse i baghovedet kunne man frygte for netop Jakob i bronzekampen, men tværtimod slog han til med 3 flotte sejre. Blandt andet 3-2 over Gustav der har en del mere rating end ham selv. Sådan!
Spillet var som nævnt godt lørdag, men søndag morgen var alle nærmest endnu mere opsatte. Mads og Emil fortsatte det fremragende doublespil med en flot 3-0 sejr over Gustav og Frederik, hvorefter de begge tog nogle gode skalpe i singlekampene. Nicolas var igen godt spillende med sejre over Christopher og Philip. Jakobs sejr over Gustav gjorde dog efterfølgende, at den sidste sejr ikke behøvede at tælle med.

1. HD: Gustav Dahl Larsen/Frederik Tørsløv – Mads Toft Schmidt/Emil De Maeyer 0 – 3
2. HD: Philip Larsen/Christopher Normann – Nicolas Holm Larsen/Jakob Lund 3 – 1
A1/B2: Gustav Dahl Larsen – Mads Toft Schmidt 3 – 0
A2/B1: Christopher Normann – Nicolas Holm Larsen 0 – 3
A3/B4: Philip Larsen – Emil De Maeyer 1 – 3
A4/B3: Frederik Tørsløv – Jakob Lund 0 – 3
A1/B1: Gustav Dahl Larsen – Nicolas Holm Larsen 3 – 1
A2/B2: Christopher Normann – Mads Toft Schmidt 0 – 3
A3/B3: Philip Larsen – Jakob Lund 1 – 3
A4/B4: Frederik Tørsløv – Emil De Maeyer 2 – 3
A1/B3: Gustav Dahl Larsen – Jakob Lund 2 – 3
A3/B1: Philip Larsen – Nicolas Holm Larsen 2 – 3

Alt i alt en meget flot og koncentreret indsats af drengene. De tre kampe er klart det bedste de har spillet som hold i hele sæsonen, og niveauet er efterhånden højt over hele linjen. For alle 4 spillere gælder det, at bronzen er deres første DM-medalje, men fortsætter udviklingen, venter der helt sikkert flere.
Derudover har Emil Sørensen og Marcus Trier Lundager spillet hhv. 4 og 3 kampe i grundspillet, hvor også Jakob Henkov har været en fremragende coach. Uden dem var slutspilspladsen ikke kommet i hus. Tak for det!
Hvad angår DM-finalen blev den vundet af Hillerød med flotte 8-2 over Søhøjlandet. Tillykke til begge hold herfra med hhv. guld og sølv og tak for weekendens kampe til OB, Hillerød og Virum.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.