Generationsskifte på Klubbens vigtigste hold

En ny sæson er startet, og den har medført nye tider på klubbens vigtigste hold. Over sommerferien har holdlederen, efter grundige overvejelser, besluttet, at det var tid til et generationsskifte på holdet. De tidligere spillere (undtaget holdlederen – naturligvis) er blevet udskiftet med yngre og bedre modeller. Så til sæsonens første kamp bestod af holdet af de tre debutanter; Emil de Maeyer, Nicolas Holm, Mads Toft Schmidt samt holdleder Patrick Tschernja Bøttcher. Sæsonåbneren var en udekamp imod Greve.

I første runde tager Mads en stærk sejr på 11-9 i 5. sæt, mens Nicolas lægger hårdt ud med en 3-0-sejr. Emil taber 3-1, og må desværre trække sig fra de resterende kampe med en skade. Patrick taber sin kamp 3-0 (alt er ved det gamle). 2-2 efter de første 4 kampe – men med en mand i undertal så det desværre lidt svært ud at få noget med hjem.

I anden runde er det kun Nicolas, der formår at hive en sejr hjem – det gør han igen 3-0, mens både Mads og Patrick taber 3-1. Med Emils fravær var den ene double allerede tabt, men Nicolas og Mads spiller en fremragende double og vinder 3-0. 6-4 til Greve inden sidste runde – dog med en sejr sikret i sidste runde, så derfor var 7-7 det bedst mulige resultat for Roskilde. Mads og Nicolas vinder begge 3-1, mens holdkaptajnen taber 3-0 efter at have haft 2-3 sætbolde i alle tre sæt.

På trods af at have været en mand i undertal var det alligevel meget tæt på at give point – desværre ender det med et 8-6-nederlag. En kendt, skotsk fodboldekspert og tidligere spiller sagde engang de berømte ord: ”You can’t win anything with kids”. Med de takter, der blev vist her, er der gode muligheder for, at han endnu engang kan blive modbevist.

Dagens man of the match er Nicolas, der kun var et enkelt sæt fra at lave en omvendt Max i sin debut på klubbens vigtigste hold. Stærk kamp af ham.
Næste kamp spilles onsdag d. 11. Oktober på hjemmebane imod Amager.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.