God lodtrækning for Roskilde i Champions League i bordtennis

– Det var en god lodtrækning. Vi slap for de russiske hold og en tur til Ural bjergene, og vi trak nogen spændende modstandere, og jeg glæder mig vanvittigt til en ny spændende sæson med verdensklasse bordtennis i Roskilde, sagde den spillende sportschef Allan Bentsen efter dagens lodtrækning i Paris til årets Champions league i bordtennis.

Roskilde kom i den indledende runde i pulje sammen med sidste års nummer to Borussia Düsseldorf, franske Hennebont og polske Dzialdowo. Der spilles alle mod alle hjemme- og udekampe. De to bedste hold går til kvartfinalerne og nummer tre til ETTU cuppens kvartfinaler.

Det bliver spillere fra øverste hylde, Roskilde kan præsentere på hjemmebane i den kommende sæson. På Borussia Düsseldorfs hold er legenden Timo Boll, Østrigs Stefan Fegerl samt de to svenske spillere Kristian Karlsson og Anton Källberg. Der er ikke meget polsk tilsnit på Dzialdowos hold. Til gengæld verdensklassespillere som Chun Ting Wong, Hong Kong, nr 7 i verden, samt Kenta Matsudeira, Japan og kinesisk fødte Yang Wang, Slovakiet. På det franske hold spiller Chen Chien-An, fra Taiwan, Liam Pitchford, England og Quentin Robinot fra Frankrig. Første runde spilles i den sidste uge af september. Her skal Roskilde en tur til Polen.

Roskilde har nomineret:
Michael Maze
Yujia Zhai, Kina
Laurens Tromer, Holland
Claus Schou Nielsen
Casper Rasmussen
Jonathan Kofoed Hansen
Allan Bentsen

Hele lodtrækningen til Champions League ser således ud:

GROUP A
Fakel-Gazprom Orenburg (RUS)
AS Pontoise Cergy TT (FRA)
K.S. Dartom Bogoria Grodzisk Mazowiecki (POL)
Sporting Clube de Portugal (POR)

GROUP B
TTSC UMMC (RUS)
Saarbrücken TT (GER)
Chartres ASTT (FRA)
Eslövs AI BTK (SWE)

GROUP C
TTF Liebherr Ochsenhausen (GER)
Stella Sport La Romagne (FRA)
TTC Ostrava 2016 (CZE)
SPG Walter Wels (AUT)

GROUP D
Borussia Düsseldorf (GER)
K.S. Dekorglass Dzialdowo (POL)
GV Hennebont TT (FRA)
Roskilde Berdtennis BTK 61 (DEN)

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.