Junior A spillede Final 4 i Valby

Junior A kvalificerede sig flot til  final4 med en suveræn afstand på 6 og 7 point til de næste forfølgere, Penthouse og Virum. Efter oprykningen sidste år fra Junior B til Junior A var modstanden væsentlige hårdere i år med hurtigere tempo, bedre modstandere med en del flere ratingpoint og mange spændende og tætte kampe.

Drengene har vist stor moral, teamspirit og super god energi og har ikke lade sig slå ud af vi har tabt en del 5 sæts kampe.  Niveauet i rækken var højt og der var ingen lette kampe. Dejligt, at se at niveauet hos spillerne rykker for hvert år der går.

Ved final4 stævnet i Valby skulle Roskildeholdet således op imod rækkens nr. 1 Slagelse. Det blev en utrolig tæt kamp hvor Roskildeholdet efter 4 timer og 35 minutters kamp (må være en ”slags rekord”) erkende, at kampen var tabt 2-6. Roskilde havde den senere vinder Slagelse der med en finalesejr over Hillerød vandt final4 stævnet helt ude i torvene efter en 2-0 føring og med en en række efterfølgende 5 sæts kampe.

En stor tak til Morten for en super god coaching af holdet og et godt samarbejde med holdleder Allan under final4 stævnet.

Holdet består af Markus  Lundager,Adam Bøgelund, Nicolai Ackermann og Ask Højlund som fik Bronze medaljer for deres fine resultater.
Stort Tillykke.

Toplisten fik ligeledes en repræsentant i Adam Bøgelund der blev en flot nr. 2.

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.