Kval top 12 I Ejby.

Vi havde 4 spillere med ved kval top 12 i weekenden, lad os slå fast med det samme at vi havde håbet på lidt mere.

Romeo og Mads var med i junior, vi havde håbet at begge skulle have en chance for at kvalificere sig til Top 12. Forberedelserne havde været gode, men Mads røg desværre ind i en sygdoms uge, så han var først klar sent fredag aften.

Romeo var en af favoritterne, men det spillede ikke rigtigt i denne turnering. Romeo havde påtaget sig et for stort forventningspres her og det kom til at tynge for meget når kampene skulle afgøres. Der var ikke den normale afslappethed og derfor var det meget svingende resultater. 5 sejre og 6 nederlag var lige en sejr for lidt til at komme med, så det sluttede med en 6. plads.
Mads, som havde været syg hele ugen op til, kom  skidt fra start og det gjorde sygedagene meget værre. Mads kæmpede sig igennem første dagen selvom sejren den dag først kom i sidste forsøg, da han slog vinderen af den anden gruppe. Så en god nats søvn og gå på mod, gjorde at han vandt 4 af 5 på anden dagen, det betød dog så også at han manglede den ene sejr som havde givet en billet til top 12. Så 5 sejre og 6 nederlag gav en 7. plads.

Zandra og Sara var med i pige rækken, Zandra har udviklet sig meget og målet var også klart, en plads i top 12. Men desværre blve det lige uden for, med 4 sejre og 4 nederlag blev det en 5. plads. Sandra mangler endnu at få det gode spil ved træningsbordene ud i kampene også, så skal det nok komme.
Sara, var med for at lære, og det blev en super god oplevelse. Det endte med 3 sejre og 5. nederlag og en samlet 7. plads af de 9 piger. Det var med smil hele vejen og nu kan de bare vente sig alle pigerne, nu får vi samlet mere erfaring fra kampe også kommer der helt sikkert mere der også.

Vi takker for en super god weekend og opbakningen fra Katrine, Morten, Martin, Jeppe, Marlena, Marielle (søndag), Maria, Otto og Rosalina.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.