Roskilde Bordtennis, BTK61 er igen med i Champions League

De danske mestre i bordtennis fra Roskilde Bordtennis, BTK 61 har igen i år kvalificeret sig til årets Champions League som et af de 16 bedste hold i Europa.

– Vi havde ikke regnet med en kvalifikation i dette år, men vi er glade for at være med, og vi har faktisk et bedre hold i år, end sidste år, siger sportschefen Allan Bentsen.

– Vi kvalificerede os ikke til kvartfinalerne sidste år, og det vil også blive svært for os i år, men vi vil gøre alt for kunne kvalificere os til kvartfinalerne eller i alt fald til slutspillet i ETTU Cuppen, hvilket en tredjeplads fra den indledende runde kvalificerer til.

Der spilles en indledende fase i seks runder med fire hold i hver gruppe. Der spilles alle mod alle og både en hjemme- og udebanekamp. Herefter kvalificerer de to bedste fra hver gruppe sig til kvartfinalerne og nummer tre i gruppen til kvartfinalerne i ETTU Cuppen. 102 klubber er med i de to klubturneringer – Champions League for de 16 bedste og ETTU Cuppen for de øvrige hold.

Roskilde er kommet i fjerde seedningslag:
1. seedningslag: Orenburg, Rusland, Borussia Düsseldorf, Tyskland, Ochsenhausen, Tyskland, UMMC, Rusland
2. seedningslag: Saarbrücken, Tyskland, Dzialdowo, Polen, La Romagne, Frankrig, Pontoise, Frankrig
3. seedningslag: Hennenbont, Frakrig, Chartres, Frankrig, Ostrava, Tjekkiet, Bogoria, Polen
4. seedningslag: Sporting, Portugal, Eslöv, Sverige , Wels, Østrig og Roskilde.

Lodtrækningen finder sted i morgen torsdag den 29. juni i Paris kl. 15.00. Den kan ses live streamet på www.ettu.org. Her vil sportschef Allan Bentsen være til stede

– Vi håber at slippe fri af de to russiske hold både af spillemæssige som rejsemæssige grunde, siger sportschef Allan Bentsen, der glæder sig til, også i den kommende sæson, at kunne vise bordtennis i verdensklasse i Roskilde.

Roskilde har nomineret følgende spillere til Champions League:

Michael Maze
Yujia Zhai, Kina
Laurens Tromer, Holland
Claus Schou Nielsen,
Casper Rasmussen
Jonathan Kofoed Hansen
Allan Bentsen.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.