Roskilde Festival 2018


ROSKILDE FESTIVAL 2018

Roskilde Bordtennis, BTK 61 skal igen i år på Roskilde Festival, og i den forbindelse skal vi bruge ca. 45 frivillige medarbejdere, som har lyst til at give en hånd med derude.

Se Roskilde Festivals hjemmeside her.

Som frivillig skal du arbejde 32 timer i løbet af festivalugen, dvs. fra lørdag den 30. juni til søndag den 8. juli. Timerne vil være fordelt med 4 vagter á 8 timer. Vi har vagter døgnet rundt, og vi planlægger vagterne således, at du maks. har to vagter, efter festivalpladsen er åbnet.

Vi skal ligesom de foregående år stå for boden “Just the Juice” i East City, hvor vi blandt andet skal sælge friskpresset økologisk juice og smoothies.

Vi arbejder i hold på 4-12 personer, så hvis I er flere, der gerne vil have vagter sammen, kan det sagtens lade sig gøre – bare skriv det i bemærkningsfeltet på ansøgningen.

Som frivillig har du selvfølgelig adgang til festivalområdet hele ugen, når du ikke har vagt.

Bemærk, at du skal være fyldt 18 år, inden festivalen starter for at kunne arbejde for os.

Vi vil som altid have et samlingssted på vores bagområde i East City for alle vores medarbejdere, hvor der er mulighed for at slappe lidt af og få noget at spise og drikke.

Hvis du har lyst til en sjov uge på Roskilde Festivalen, hvor du har mulighed for at høre noget god musik og lære en masse søde nye mennesker at kende, så udfyld ansøgningsblanketten nedenfor.

Når du har tilmeldt dig, vil du umiddelbart herefter få tilsendt en bekræftelse til den mailadresse, du har angivet i ansøgningen. Hvis du ikke modtager denne mail, så skriv til: festival@btk61.dk.

Bemærk venligst, at den mail, du modtager, IKKE er en bekræftelse på, at du har fået jobbet – den bekræfter blot, at vi har modtaget din ansøgning.

Du vil i løbet af et par dage få besked, om du har fået jobbet.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til: festival@btk61.dk.

Vi glæder os til at se dig på Roskilde Festival 2018 :o)

Lukket for kommentarer.