Roskilde Festival 2020


ROSKILDE FESTIVAL 2020

Roskilde Bordtennis, BTK 61 skal igen i år på Roskilde Festival, og i den forbindelse skal vi bruge ca. 45 frivillige medarbejdere, som har lyst til at give en hånd med derude.

Se Roskilde Festivals hjemmeside her.

Vi skal ligesom de foregående år stå for boden “Just the Juice” i East City, hvor vi blandt andet skal sælge friskpresset økologisk juice og smoothies.

Bemærk, at du skal være fyldt 18 år, inden festivalen starter for at kunne være frivillig hos os.

Som frivillig skal du arbejde 32 timer i løbet af festivalugen, dvs. fra lørdag den 27. juni til søndag den 5. juli. Timerne vil være fordelt med 4 vagter á 8 timer. Vi har vagter døgnet rundt, og vi planlægger vagterne således, at du maks. har to vagter, efter festivalpladsen er åbnet.

Vi arbejder i hold på 4-12 personer, så hvis I er flere, der gerne vil have vagter sammen, kan det sagtens lade sig gøre – bare skriv det i bemærkningsfeltet på tilmeldingen.

Vi har et baseområde i East City for alle vores frivillige, hvor der er mulighed for at slappe lidt af og få noget at spise og drikke, og du har selvfølgelig også adgang til festivalområdet hele ugen, når du ikke har vagt.

Derudover har du også adgang til Volunteers Village – samlingsstedet backstage for alle Roskilde Festivals frivillige, hvor der blandt andet er Wi-Fi-zone, livemusik med bands og DJ’s, en hyggelig bar og rolige områder.

Så hvis du har lyst til en sjov uge på Roskilde Festival, hvor du har mulighed for at høre noget god musik og lære en masse søde og sjove nye mennesker at kende, så udfyld tilmeldingsblanketten nedenfor.

Når du har tilmeldt dig, vil du umiddelbart herefter få tilsendt en bekræftelse til den mailadresse, du har angivet i tilmeldingen. Hvis du ikke modtager denne mail, så skriv til: festival@btk61.dk.

Bemærk venligst, at den mail, du modtager, IKKE er en bekræftelse på, at du har fået jobbet – den bekræfter blot, at vi har modtaget din tilmelding.

Du vil indenfor en uge få besked, om du har fået jobbet.

I forbindelse med den nuværende situation omkring til coronavirus/COVID-19, har Roskilde Festival lagt en kort tekst og en Q & A på deres hjemmeside: Svar på jeres spørgsmål om coronavirus. Vi henviser derfor til denne, hvis du har spørgsmål i forhold til coronavirus/COVID-19 og Roskilde Festival 2020.

Hvis du har spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at sende en mail til: festival@btk61.dk.

Vi glæder os til at se dig på Roskilde Festival 2020 :o)

Tilmeld mig til Just the Juice på Roskilde Festival 2020

Lukket for kommentarer.