Serie 4-holdet besejrer topholdet

Hjemmekampen mod topholdet Ejby var imødeset med spænding, da de havde vundet alle deres kampe, og da det samtidig var en kamp om førstepladsen i rækken.

Første runde af singlerne gav en 2-1 føring til Roskilde, og gav samtidig lidt blod på tanden. Finn stod for det ene nederlag, da han stod over for Ejby’s mest sikre kort med nu 10 sejre ud af 10 mulige. John og Benny fik hver en sejr.

Anden runde af singlerne gav en 4-2 føring til Roskilde, og dermed endnu mere tro på en god udgang på kampen. Her var det John, der mødte Ejby’s bedste kort. John fik kampen ud i 5 sæt, men måtte strække våben, og dermed 11 sejre ud af 11 mulige til Ejby-spilleren. Finn og Benny fik hver en sejr.

Doublen kunne med en sejr give ro på til de sidste singler, og den tætte debut-opstilling fra sidste kamp mod Karlslunde blev kørt i stilling. Første sæt blev smidt efter en stor føring tidligt i sættet, men næste 2 sæt gav en 2-1 føring i kampen. Håbet var tændt, men det blev desværre slukket af de erfarne Ejby-folk efter ellers 2 tætte sæt. Dermed 4-3 føring inden de sidste 3 singler.

Her kom Benny så op mod Ejby’s “11 ud af 11”-mand, så spændende at se, hvad det kunne udvikle sig til. Efter at have lukket de første 2 sæt forholdsvist sikkert, så det lyst ud for Benny, og han øjnede mulighed for at begå sin første “omvendte Max”. Det fik Ejby spilleren dog lukket ned for ved at vinde 3. sæt forholdsvist sikkert. 4. sæt startede nervøst fra begge sider og spillerne fulgtes pænt ad til det afsluttende resultat 15-13 til Benny og dermed sejr. Ejby-spillerens stime var stoppet … og set fra Ejby-spillerens synsvinkel var det sket med en lille håndfuld “svinere” i sidste sæt, mens det set fra Roskildes synsvinkel var sket med nogle taktisk klogt valgte kantbolde og netrullere. 5-3 til Roskilde, og nu var det op til John og Finn at køre sejren hjem.

John var tæt på at lukke kampen efter spilovertag i store perioder … blandt andet med en god føring i femte sæt. Han blev dog for forsigtig, og gav Ejby-spilleren mulighed for at komme tilbage og lukke kampen.

Finn fik derfor pålagt det ekstra pres, at det var sejr … og dermed sejr for holdet … eller nederlag … og dermed uafgjort. Han stod for presset og vandt forholdsvist sikkert 3-0, efter at han dog lige måtte ændre spillet lidt efter en svær start på andet sæt.