Serie 4-holdet fortsat i top

Serie 4-holdet er kommet skræmmende godt fra start. En normal sæson for holdet har hidtil været med en placering tæt på bunden halvvejs i sæsonen, og så har holdet rykket i anden halvdel af sæsonen, men en ny virkelighed ser ud til at ramme holdet.

Kampen mod Brøndby mandag aften var imødeset med spænding. De havde også vundet deres første kamp, og endda med kun 2 mand på holdet … og hos os selv var der debut til John, der efter 35 års pause og ¾ års træning var tilbage i kampen om pointene.

Det blev en kongedebut, da John var eneste mand til at hive en sejr i land i den første runde singler, og det gav rygstød til holdet, så den stod 3-3 efter næste runde af singler (efter endnu en sejr til John og hvor Benny vågnede op og tog den anden pind).

Det blev aftalt at gennemføre 3. runde af singler inden doublen, og her kom vi foran 5-4 efter en sejr til Finn og en til Benny. John var ganske tæt på, at slå Brøndbys stærkeste kort. Førte 2-0 og alle efterfølgende 3 sæt blev tabt knebent.

Det ene point var sikret inden doublen, og det gav ro til Finn og Benny + pressede Brøndbys Piotr og Knud. Doublen blev vundet 3-1 ud fra spilsystemet ”få bolden tilbage, så modstanderen får lejlighed til at brænde”.

6-4 sejr, topplacering i gruppen, og Man-of-the-Match var klart John, der var skarp fra starten og fik holdet ind i kampen.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.