Starten på Danmarksturneringen

I weekenden startede 6 af vores 7 divisionshold, vi prøver her at komme med et lille skriv fra alle holdene,  og den overordnede karakter er en super god weekend :-).

Stiga holdet startede mod  oprykkerne fra Brønderslev, det blev en hurtig omgang med en 5-0 sejr og tilbage til Roskilde. Brønderslev var desværre kun 3 mand, Carsten Egeholt, Peter Brun og Carl Johan Norup. Vi kom med vores nye “es”, Tamas Lakstos fra Ungarn, Allan Bentsen, Jonathan Kofoed og Mathias Ringstrømm.
Vi er tilfredse med starten og resultatet, men Jonathan var med uden at få spillet, så det var en lang tur.

1. Div:
Lørdag d.8 september var der divisions samling. Og Roskildes 1.division skulle ligeledes også spille.
Kl 12 stod de overfor Virum, som på papiret burde tabe. Virum stillede op med Steffen Aagesen, Esben Larsen, Theo Dyekjær og David Hindersson.
Vi havde Finn, Leo, Anton og Romeo denne dag.
Især Romeo og Anton gjorde det super godt. Romeo hev en tæt 3-1 sejr over Esben Larsen og formåede at holde hovedet koldt. Anton kæmpede en brag kamp hvor han spillede en taktisk klog kamp og hev en 3-2 sejr over Steffen. Stærkt drenge!! Drengene gav dem ingen chance og kørte dem over med et clean sheet på 5-0.
Anden kamp imod Viby, som stillede op med Simon Fischer, Tobias Lau, Oscar Hovmøller og Rasmus Mikkelsen. Var en lidt anderledes kamp. Viby som sidste år var i stigadivisionen men rykkede ned, ligner en af favoritterne til at rykke op i Stigadivisionen igen. En tæt kamp, som til sidst blev 4-4. Efter Anton Jensen spillede en fantastisk kamp mod Oscar hovmøller som han vandt 3-1, stærkt Anton!
Alt i alt, en super dag hvor alle drengene viste god team spirit og kæmpede til det sidste.
Finn 4 sejre i 4 kampe, Leo 2 af 3, Anton 2 af 3 og Romeo 1 af 3.

2. Division i Tølløse den 8 september

Lørdag morgen kl 11 mødte Roskilde Bordtennis, BTK61,  Level/BB/KBTK i årets første 2. div.
I double 1 spillede Mads S. og Mads P.  de vandt en forholdsvis sikker kamp 3-1 mod modstanderne Kasper Gade og Jakob Harden. I double 2 mødte Martin Skov og Gustav Faurschou – Emil Lynge og Julio Jensen, men tabte desværre 3-0.
I de første singler møder Martin Skov – Emil Lynge, og Mads S. Møder Kasper Gade. Martin havde svært ved Emil og tabte 3-0, men Mads S. får hevet sejren hjem med 11-8 i femte set mod Kasper Gade.
Scoren er 2-2 i holdkampen når Gustav møder Jakob, og Mads P. Møder Julio. Både Mads P. Og Gustav spiller 2 gode kampe og Gustav vinder forholdsvist sikkert 3-1 og Mads hiver sejren i land 11-5 i femte sæt. Mads T. mødte Emil, men tabte desværre til en bedre spiller i femte set og Martin måtte desværre også gå derfra med et nederlag mod Kasper 3-1.
Scoren er 4-4 når Mads P. hiver en sikker sejr hjem mod Jakob, Gustav for også får kæmpet sig til en sejr i femte set mod Julio.
Mads P. spiller en fantastisk kamp mod Emil og hiver en sejr hjem i femte set som betyder at når Mads T. også vinder sin sidste kamp mod Jakob er sejren i hus til Roskilde.
Vi vinder 8-4 over Level i årets første 2. divisions kamp.

Næste kamp møder vi et suverent stærkt hold fra dragør som stiller med suverene spillere med landsholdsbaggrund. der var ikke meget at gøre mod spillerne Morten Adolphsen, Thomas Jensen, Morten Knudsen og Jakob Asmussen.
Begge doubler taber 3-1 og 3-0 til stærkere spillere. I første single Mads T. vinder første sæt over Morten A, men måtte alligevel tage et nederlag 3-1. Gustav spiller en fin kamp men taber desværre 3-0 til Thomas
Mads P. må også tage et nederlag mod Morten K, men Martin kæmper sig op på 1-1 efter at spille et utroligt godt sæt mod Jakob, men derefter viste Jakob klassen og hev den hjem så Martin måtte nøjes med et enkelt sæt trods en god præstation. Scoren er 6-0 og der er ikke meget håb tilbage. De sidste 2 kampe må Mads S. og Gustav kæmpe sig igennem, men taber altså også de 2 sidste til Thomas og Morten A.
Kampen vinder Dragør 8-0, men Roskilde kæmpede så godt de kunne.

Elitediv damer:
I weekenden blev den første samling i Elitedivision for damer afholdt i Odense. Roskilde skulle lørdag møde Ballerup og søndag møde Hvidovre. Holdet bestod af Mia, Katrine og Katcha. Kampen mod Ballerup blev en tæt og spændende kamp, hvor Ballerup løb med en sejr på 6-4. Her blev flere femsætskampe afgørende for kampens udfald.
Kampen om søndagen mod Hvidovre bestod ligeledes af flere tætte og nervepirrende kampe. Hvidovre vinder kampen med 6-3. Holdet vendte dog 4-1 til 4-3 efter bl.a en spændende double som blev vundet 3-2 efter 0-2.

Pige divisionen:
Søndag var Zandra Lassen, Sigrid Marie Skou Eriksen, Sara Götzke Jensen og coach Marielle Nielsen i Esbjerg til første spillerunde af pigedivisionen.
Holdet mødte HBTK74 (1-4), Triton (1-4) og Brøndby (0-5), og selvom det blev til nederlag, var der sætcifre som 14-16, 12-14, der vidner om en god indsats med masser af fight.
Pigerne kæmpede, lærte en masse, bakkede hinanden op, og det bliver spændende at se, hvad vi kan udvikle det til. Det er et mega sejt hold allerede med den rigtige indstilling, så vi klør på.
Vi siger tak til de andre hold og til Esbjerg for den fineste dag og glæder os til at afholde samling på hjemmebane.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.