Vigtig placeringskamp i serie 3 gav point

Onsdagens kamp på udebane mod Greve var kampen om at fastholde 7. pladsen i rækken. Lyder måske ikke af meget … men sidste år var slutplaceringen en 10. plads … og det er mindst et år forud for den lagte 5 års plan om at holdet med tiden skal ligge i den øvre halvdel af rækken.

Efter karantæne til én af spillerne fra den forrige kamp (formodet illoyalitet overfor holdlederen … lang historie … egentlig ikke lang, men blodig … egentlig ikke blodig …) bestod holdet af Ole, Dan og Finn.

Alle 9 singler blev spillet inden doublen, og de gav 2 sejre til Ole, 2 sejre til Dan og 1 sejr til Finn. Finn’s sejr kom efter at have været bagud 2-0, og efter at Finn havde vist lidt eksempler på sit temperament. Sidste 3 sæt blev dog vundet overraskende sikkert.

Doublen, som så skulle afgøre pointfordelingen, var spændende. Efter 4 tætte sæt tabte Dan og Finn desværre 3-1, så kampen sluttede 5-5. Uafgjort var dog nok til, at vi holder Greve bag os i tabellen i denne omgang.

På torsdag i næste uge (klokken 19.45) afgøres så den endelige placering i en hjemmebanekamp mod Lejre 4. Kom tidligt, hvis I vil sikre jer plads på tilskuerrækkerne.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.