God sæsonstart i Herre Ungdom Østserien

Abdi er syg, spiller nok ikke i morgen var mormor Gudruns budskab dagen før vi skulle spille vores 2 første holdkampe i Herre Ungdom Østserien, kreds 32.

Det blev også sådan, så vore 3 andre drenge, Rasmus Plaep, Romeo og en halvskadet Nicolaj Bach Jacomo måtte stille op uden Abdi mod TPHU 1 og Amager 1 – uhadada, hvor det var med bange anelser, at vi stillede op i Hillerød til formiddag/eftermiddag.

Men lad os bryde “isen” og først og fremmest bemærke, at vi slog TPHU med ikke mindre end 8-2 – super godt gået drenge.

Næste kamp var vi vist mentalt lidt ramt, da vi – læs: drengene – så ind i, at det måske var en walkover og wupti …. så blev der spænding mod Amager 1.

Nicolaj kunne have afgjort en del på dagen, men efter at have ført 2-0 i sæt i sin 2. single tabte han de næste3 sæt: 7-11, 12-14 og igen 12-14 og det var en rigtig øv øv kamp for ham, for holdet.

Slaget gik videre mod Amager og holdlederen skiftede doublen ud – Romeo og Nicolaj havde flot vundet 3-0 i deres double mod TPHU – så Abdi fik rørt sig lidt med Rasmus Plaep og yes, de vandt 3-1 og spændingen var intakt.

Dagens mand – Rasmus Plaep skulle så i sidste kamp (vi var bagud 4-5 mod de kære Amagerfolk) prøve at sikre os uafgjort og med 3-1 og en koncentreret indsats blev slutresultatet altså 5-5 mod Amager – sådan, godt gået gutter.

Lad det være slået fast, at Rasmus Plaep var dagens mand med 5 singlesejre af 6 mulige og Abdi støttede som coach holdet i begge holdkampe, hvorfor den kære holdleder (MIG ) pærestolt kunne køre hjemover med 1 sejr og 1 uafgjort på dagen.

Rasmus, Romeo, Nicolaj og coach Abdi – vi og jeg er stolte over jer og hvilken fin sæsonstart – herligt.

Per Jacomo

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.