Tætte 5-sættere koster serie 2-holdet et point

Serie 2-holdet tog her til aften imod Tølløse hjemme i Roskildehallerne.

Holdet bestod af Jesper, Michael, Mette og Patrick. Holdleder Romby havde valgt at stå over pga. overtræning – han var dog med som god coach og støtte. Gæsterne fra Tølløse kom med Henrik, Morten, Frank og Brian.

Første runde bliver delt med to sejre til hver. Jesper og Michael taber deres tætte kampe i hhv. 4. og 5. sæt. Mens Mette og Patrick vinder deres. I anden runde trækker Tølløse fra, da både Jesper, Michael og Patrick taber deres kampe. Endnu engang hiver Mette en sejr hjem og sørger for, der stadig er kontakt inden doublerne.

Doublerne bliver fordelt med én til hver. Michael og Jesper vinder deres, mens Mette og Patrick taber. 4-6 til udeholdet inden de 4 sidste singler.

Jesper vinder sin sikkert 3-0. Mette vinder i 5. sæt i en flot kamp, hvor Morten havde en vigtig rolle som coach. 6-6, og sejren var nu inden for rækkevidde før de to sidste kampe.

Patrick vinder 3-0, men desværre taber Michael 13-15 i femte og afgørende sæt, og kampen slutter derfor 7-7, og pointene bliver delt mellem holdene. Alt i alt et fair resultat, hvor de fleste kampe var meget tætte. Hjemmeholdet tabte 3 femsættere, hvilket blev afgørende for resultatet.

Dagens (wo)man of the match bliver Mette, der vinder alle sine 3 singler. Stærkt!

Næste kamp er på udebane i Holbæk og spilles torsdag d. 7. november.