De unge serie-1-løver forsætter den gode stime

Den udsatte kamp mod Gladsaxe blev spillet ”på udebane” (= i den anden side af hallen) med masser af harpiks på gulvet.  Og spillerne stod rigtig godt fast i de første otte kampe.

Som ventet var Tamer Alwarie en stærk modstander. Han vandt samtlige 4 kampe, men ellers havde de unge stor ære af kampen. I løbet af  forholdsvis kort tid var vi foran 6-2.

I første kryds vandt Abdi 3-0 over Max Johansen, Anton slog Jimmi Rasbøl 3-1 mens Christian vandt 3-0 over Henrik Larsen. Jeppe blev ikke levnet mange muligheder mod Tamer Alwarie, en materialespiller med knopper i baghånden, og tabte klart 3-0.

Andet kryds gik på samme måde. Tamer slog Abdi 3-0- Jeppe slog Max 4-1, Anton vandt 3-0 over Henrik og Christian vandt 3-1 over Jimmi og øgede føringen til 6-2.

Så var der double. Anton og Jeppe tabte 3-0 til en stærkt spillende Tamer som fik hjælp af Max. En føring på 8-0 i andet sæt blev vekslet til at 8-11 lige som 7-3 i tredje sæt blev til 7-11. Abdi og Christian var lidt tættere på, men tabte knebent 2-3. Hermed fik Gladsaxe reduceret til 6-4.

I tredje kryds vandt Tamer igen 3-0. Denne gang gik det ud over Anton. Da Abdi vandt klart 3-0 over Henrik var stillinen 7-5. Så var det ene point sikret.

Så skulle Jeppe op mod Jimmi, en match der blev tabt i 5 sæt. 7-6. I aftenens sidste kamp vandt Christian klart 3-0 over Max og sikrede dermed Roskilde sejren med 8-6.

Alle mand bidrog med sejre. Amdi og Anton vandt hver 2. Christian slap for Tamer og kom således igennem kampen med 3 sejre mens Jeppe hentede en enkelt sejr.

Selv om det til sidst blev lidt mere spændende end nødvendigt bevarede drengene roen og er derfor stadig ubesejrede med maksimum point. 8 point i fire kampe. Flot!

Næste kamp spilles på udebane, torsdag, den 07/11 kl. 19.00 mod Allerød 1.