Storspil af serie 2-holdet – trods tilskuerforvirring

Klubbens serie 2-hold tog på tirsdagens valgaften imod Skensved i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, hvor de skulle forsøge at hente sæsonens første hjemmesejr.

Derudover var det en mulighed for at revanchere sig for det skrivebordstabte point fra kampen mod Holbæk i forrige uge, hvor en 11-3 sejr blev til 7-7 pga. brug af ulovlig spiller. På papiret var det dog ikke lige til, da modstanderne fra Skensved før kampen lå nr. 2 i rækken.

Det var et stærkt Roskilde-hold, der stillede op med Mette, Michael, Jesper og Patrick. Der var desuden mødt et talstærkt hjemmebanepublikum op. Desværre spillede klubbens 1. divisionshold også samtidig. Og, hvad der kun kan skyldes forvirring i bordplanlægningen, kom alle tilskuere til at sidde ved (den langt mindre seværdige) 1. divisionskamp.

I serie 2-kampen startede Roskilde ud med at vinde 3 af de første 4 kampe, hvor det kun var Mette, der tabte. I 2. runde gjorde de skarpe Roskilde-spillere rent bord, hvilket betød, at det ene point, meget overraskende, allerede var sikret inden doublerne.

I doublerne tabte Mette/Patrick 3-1, mens Michael/Jesper hev en stensikker 3-0-sejr hjem. Og de fastholder dermed deres status som ubesejret. 8-2 efter doublerne, og de 2 point var nu sikret, men det lagde ikke en dæmper på Roskildenserne. I de sidste kampe blev det til et enkelt nederlag til Michael, mens både Jesper, Mette og Patrick vandt.

Storspil af Roskilde, der sikrede en samlet 11-3-sejr over et af rækkens tophold. Og synd for de tilskuere, der mødte forgæves op til serie 2-kampen, og måtte nøjes med 1. division. På vegne af Roskilde Bordtennis, BTK 61 beklages der til de forurettede.

For en god ordens skyld, skal det nævnes af 1. divisionsholdet slog Nyråd 8-3.

Dagens Man of the Match er Jesper, der gjorde rent bord med 3 singlesejre og en doublesejr.

Næste kamp er på tirsdag kl. 20.00 i Slagelse.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.