Serie 2: Mange afbud giver comeback til den tidligere holdleder

I årets første serie 2-kamp tog Roskilde på hjemmebane imod Lejre. Tidligere i sæsonen blev det til en sikker 13-1-sejr i lokalderbyet. Det var dog et meget afbudsramt Roskilde-hold, der stillede op.

Både Mette, Michael samt man of the match-topscoreren Jesper måtte melde fra. Derudover var kampen tiltænkt som et længe ventet comeback til Lars Bøttcher. Dette var dog ikke tilfældet, da Lars-Emils hypokondri tog over, hvilket medførte et afbud pga. en påstået sygdom.

I stedet blev der plads til et andet opsigtsvækkende comeback; den tidligere holdleder, Morten Romby, gjorde comeback efter 3 måneders fravær. Derudover bestod holdet af Lucas, Patrick og Nikolaj Brandenborg, der fik genvalg efter hans flotte debut før jul.

Første runde gav et nederlag til Morten, mens det blev til sikre sejre til både Nikolaj og Lucas. Dagens alderspræsident, Patrick, skulle lige bruge de første to sæt på at spille sig varm, men vandt i 5 sæt.

Anden runde blev en gentagelse. Sejre til Nikolaj, Lucas og Patrick, mens Morten endnu engang tabte. 6-2 før doublerne.

Den efterhånden velkendte konstellation med en børne- og en voksendouble blev endnu engang løsningen i doublerne. Både Lucas/Nikolaj og Morten/Patrick vandt deres doubler. 8-2, og dermed var sejren en realitet allerede efter doublerne.

Doublesejren var lige, hvad Morten havde brug for, for at finde spillet frem igen. Den sidste single blev vundet 3-1, og da både Lucas, Nikolaj og Patrick også vandt, blev det til en 12-2-sejr og en god start på året for serie 2-holdet.

Dagens man of the match er Lars-Emil Bøttcher, der, på trods af at være døden nær (ifølge eget udsagn), alligevel ikke tabte et eneste sæt.

Næste kamp er på udebane i Fårevejle torsdag d. 16. januar, hvor nederlaget på 11-3 fra efteråret skal forsøges revancheret.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.