Grundspillet i Stigadivisionen er snart slut

Vi har inden for den sidste uge spillet 3 kampe, fredag, mandag og fredag mod Brønshøj, Vedbæk og Næstved.

Kampen mod Brønshøj blev vundet 4-1(senere ændret til 5-0, da Brønshøj havde brugt en uberettet spiller). Zhai, Allan og Finn spillede mod Jesper Hedlund, Jakob Asmussen og Sune.

Allan vandt to kampe over Jakob og Jesper, Finn slog Sune og Zhai vandt over Jakob, men tabte til Jesper i en lidt rodet kamp. Jesper spillede sin chance og udnyttede hullerne hos Zhai på aftenen.
Mandag aften i TV kamp mod Vedbæk, Claus, Zhai spillede to kampe og Allan en. Allan slog Morten sikkert i 3. kampen, mens de to kampe mod en gammel kending af Roskilde, nemlig Emil Sass blev også vundet ganske sikkert.

Kampene mod Christian “Bønne” Kongsgaard var derimod mere spændende. Zhai var bagud 0-2, men fik med godt spil vendt kampen til en 3-2 sejr. Claus fik en super start mod Christian, med 11-3, 11-7 og 7-5 i 3. sæt lignede det en let sejr, men Bønne kom igen og pludselig var det 2-2 og 4-0 til Bønne. Claus fik sig revet op af hullet, kom godt igen og vandt 5. sæt med 11-9 og dermed endnu en 5-0 sejr til Roskilde.

Fredag aften skulle vi så en tur tll Næstved, Finn, Zhai på to kampe og Allan på en var holdet. Det blev endnu en 5-0 sejr og Næstveds drenge. Henrik Johansson, Daniel Gonzales og Martin Cederlöv spillede den aften.

Efter 12 spillede kampe ligger Roskilde solidt på første pladsen med 7 point ned til København, der dog har en kamp mere tilbage. Det betyder direkte i semifinalen og holder vi 1. pladsen for vi også fordel af hjemmebane i en evt. 3 semifinale eller finale.

De sidste to kampe i grundspillet afgør om vi holder 1. pladsen:

  • Tirsdag den 4. februar 18.30 – København- Roskilde
  • Mandag den 10. februar 19.00 – Roskilde- Virum i Roskilde Hallerne
Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.