Serie 2: Hvor er Lars Bøttcher?

Torsdag aften var klubbens vigtigste hold på udebanetur til Skensved, hvor der ventede en vigtig kamp om 2. pladsen i Serie 2.

Før kampen var de to hold á point, men Roskilde med en kamp i baghånden. Til kampen stillede Roskilde med et hold bestående af Romeo, Nikolaj, Mette og Patrick.

Kampen startede skidt for Roskilde, og de kom hurtigt bagud 3-0, inden Mette efter en flot femsætter, fik reduceret til 3-1. Derefter blev det til endnu et nederlag til Romeo, men med tre sejre i træk til hhv. Nikolaj, Mette og Patrick, blev der bragt balance i regnskabet så stillingen var 4-4 inden doublerne.

Der var derfor lagt op til nogle meget afgørende doubler, da de kunne afgøre kampen. Desværre var begge Skensved-doubler bedre i stand til at holde hovedet koldt, og det endte derfor med to 3-1-nederlag, og en 6-4-føring til hjemmeholdet fra Skensved før de fire sidste kampe.

I sidste runde blev det til et nederlag til Mette, og dermed var uafgjort det bedst mulige resultat. Det håb levede stadig efter sejre af både Romeo og Patrick. Desværre endte den sidste kamp med et tæt nederlag i 5 sæt til Nikolaj.

Samlet bliver det derfor til et 8-6-nederlag, og Skensved rykker forbi Roskilde på 2. pladsen. Roskilde har dog spillet en kamp mindre, og kan med en sejr i den kamp, rykke forbi Skensved på bedre kampscore. Fårevejle ligger dog også med samme pointtal som Roskilde-holdet.

Dagens man of the match bliver delt mellem Mette og Patrick, da begge vinder 2 singler, og sammen taber deres double.

Næste kamp er allerede nu på tirsdag på hjemmebane i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, hvor Slagelse kommer på besøg.

Til sidst skal der bringes en efterlysning: Lars-Emil Bøttcher meldte sig klar til serie 2-holdet efter nytår, men efter bare en enkelt holdkamp, har der ikke siden været spor efter ham.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.