Super senior DM i Odense for Roskilde

De Danske mesterskaber for seniorer blev i weekenden afviklet i Odense og det blev en stor succes for Roskilde Bordtennis, BTK61

Vi var 10 spillere tilmeldt, hvor Claus, Allan, Finn og Jonathan Groth var seedet spillede Casper G, Andreas D, Micki H, Jonathan K-H, Kennet K og Martin S kvalifikation fredag aften.

Vi havde desværre ingen med hos damerne.

Det lykkedes for Casper og Andreas at spille sig frem til de sidste 32 i hr. single. Så sammen med de 4 seedede skulle de forsvare Roskildes faner.
Andreas tabte efter en super kamp til en tidligere dansk mester, Christian Kongsgaard vandt med 2-4. Andreas havde presset Christian langt ud og kunne med lidt mere skarphed/held have vundet kampen.

Casper tabte til Henrik Vendelbo fra Virum også med 2-4 i en kamp hvor han også med lidt mere træning havde vundet den.
De 4 seedede holdt deres pladser til 1/4 finalerne.

Hvor Claus og Finn skulle møde hinanden, efter en super kamp vandt Claus med 4-2 og var dermed klar til hans første semifinale i hr. single, Allan mødte Mikkel Hindersson og efter et 1. sæt hvar han var nede med 1-7 og 3-9, men blev vundet med 12-10, så han sig ikke tilbage og var klar til endnu en semi.

Jonathen mødte Andreass overmand, Christian Kongsgaard og efter lidt start vanskligheder endte med en 4-1 sejr.
Semifinaler med 3 Roskilde spillere, så mindst en i finalen da Claus og Jonathan skulle møde hinanden. De gav publikum en super kamp og at Claus pressede Jonathan næsten ud over kanten ved at i 7. sæt have føringer på 6-1, 8-4 og 9-7 var super af det unge talent. Jonathan endte dog med at vinde 11-9 på sin større erfaring.

Allan skulle møde Kasper Sternberg, de spillede ligeledes en lang og spændende kamp, Allan havde i første sæt masser af sæt bolde, dog uden at kunne få det vigtige første sæt. Allan fortsatte dog og kom foran 3-1 i sæt, Kasper udlignede til 3-3 og i 7. og afgørende sæt vandt Allan med 12-10 efter nogle super dueller.

Så en finale mellem de sidste 3 års mester og en “ældre” tidligere mester, det blev desværre ikke den store oplevelse. På dagen var Jonathan Allan overlegen på de fleste punkter og spillede en super finale. Jonathan vadnt sit 3. DM guld i træk med en klar 4-0 sejr.

Hr. Double blev vundet af Claus som fik sit første individuelle mesterskab og Allan som vandt sit 20. mesterskab i double og sit 49. ialt.

De spillede en god turnering med kun to sættab under hele turneringen. I finalen mod Virum parret Henrik Vendelbo og Mikkel Hindersson var det 3-0 hvor kun 3. sæt var lidt tæt.