Maze skadet

Denne meddelelse ville vi gerne have været fri for at skrive, men vi er desværre nødt til det.

Michael Maze har jo spillet den første kamp Champions League kamp mod Pontoise i Frankrig, hvor han gjorde det hæderligt, men han har i en periode haft ondt i sit højre knæ, og han var derfor i samråd med sin læge i sidste uge nødt til at træffe den hårde beslutning om at lade sig operere.

Michael blev opereret i fredags og det er gået godt, men det bliver en længere pause som frygtet. Han skal have benet i skinne i 7 uger, og derefter venter en længere genoptræning.

Dette betyder desværre, at Michael hverken kommer til at spille i vores Champions League hjemmekamp den 4. oktober eller de resterende kampe for Roskilde Bordtennis i Champions League. Han har ligeledes været nødt til at melde afbud til EM for hold, som starter i denne uge samt til Europa-Asien og World Cup i oktober.

Michael var utroligt ked af at skulle overbringe os denne besked, han havde virkelig glædet sig til gensynet med Roskilde. Vi i Roskilde er også rigtig kede af det, men vi bakker selvfølgelig op om Michael i den svære tid, og skader kan ingen jo desværre gardere sig imod.

Vi har aftalt med Michael, at han kommer til Champions League kampen den 4. oktober (og forventeligt dukker op ved alle vores hjemmekampe), hvor man vil kunne hilse på ham.

Vores planlagte kampe og arrangementer bliver naturligvis gennemført på trods af dette, og vi glæder os til at se jer til Champions League den 4. oktober!

Se pressemeddelelse her:

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.