Oplev Champions League på første række, og vind en klubdragt!

Som du ved, spiller Roskildes bedste hold med i Champions League, det er meget stort for vores klub og giver os alle mange gode oplevelser.

Vil du være en del af dette og samtidig få muligheden for at vinde en klubdragt?

Hvis ja, så meld dig til at gå indmarch sammen med en af topspillerne fra Roskildes hold eller udeholdet inden kampene. Hvis du melder dig, skal du også være “blad-vender” i nogle sæt under kampen. Til gengæld får du en sodavand og lidt lækkert, og du deltager i lodtrækningen om en klubdragt.

Vi mangler nogle til kampen på fredag den 21. november kl. 18.30, ER DU KLAR SÅ SKRIV TIL Patrick Tschernja Bøttcher <patrick@btk61.dk>

IMG 0480

Vi skal spille minimum tre hjemmekampe, og for hver kamp du melder dig til, får du ét lod. Hvis du melder dig til alle tre kampe, har du altså tre lodder, når vi i trækker lod om klubdragten, efter alle vores Champions League kampe er spillet.

Den første kamp er allerede på lørdag den 4. oktober kl. 17.00, og pladserne gives efter “først til mølle princippet”, så skynd dig at melde dig til Patrick patrick@btk61.dk eller Allan allan.bentsen@btk61.dk.

Vi ses lørdag!

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.