Serie 2-holdet godt fra land i håndklæde-gate

Så kom sæsonen endelig i gang for alvor i Roskilde Bordtennis: Serie 2-holdet sæsonåbnede på udebane i Ejby.

Kampen vil især huskes for holdlederens forsvunde håndklæde – der dog heldigvis ikke blev afgørende for resultatet.

Roskilde stillede op med et ungt hold, der bestod af debutanten Jonas, juniordivisionsspillerne Rasmus og Nikolaj samt holdleder Patrick.

I første runde blev det til sejre til Rasmus og Patrick, mens Jonas og Nikolaj tabte tætte kampe hhv. 3-1 og 3-2. 2-2 i holdkampen.

Anden runde gav sejre til Nikolaj, Rasmus og Patrick, mens Jonas tabte i 5. sæt efter 2-0-føring. Ærgerligt, men flot spil af debutanten.

WP 20141002 002 Debutanten i aktion

Begge doubler blev vundet. Jonas og Patrick var dog nede 5-1 i 5., men fik alligevel hevet den hjem. 7-3 inden sidste runde, og årets første point var sikret.

Med en 3-0-sejr sørgede Nikolaj for, at det anden point også kom hjem.

Rasmus, Jonas og Patrick tabte, men sejren kom stadig hjem med 8-6.

Dagens store dramatik skete dog i Patricks sidste kamp; nede med 2-1 er hans håndklæde pludselig væk. Det vides ikke om det skyldtes sabotage fra hjemmeholdet eller en holdkammerat. En sejr til Patrick havde nemlig gjort ham til klar man of the match foran Rasmus og Nikolaj. Spørgsmål bliver nok aldrig besvaret – ej heller, bliver håndklædet næppe nogensinde fundet.

Dagens man of the match: Majken og Kristian for solid opbakning gennem hele kampen.

Næste kamp er på mandag på hjemmebanen i Roskilde Kongres- og Idrætscenter kl. 19. Der forventes mange tilskuere, så kom hellere i god tid, hvis du vil være sikker på plads.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.