Tre Champions League kampe spillet

Vi har mødt alle vores tre modstandere en gang, det er måske gået som forventet. Alle tre kampe er blevet tabt 0-3, dog har vi været tæt på i nogle af dem.

Sidste års vindere Pontoise, den første er beskrevet tidligere. https://roskildebordtennis.dk/7-news/340-championsleague20141

Første hjemmekamp mod de formodede svageste, Olimpia fra Polen blev også tabt 0-3, i den kamp var Allan ikke langt fra at overraske i den første kamp, da han førte 2-1 mod Wang. Det blev ved lige ved og næsten og Claus og Finn var på dagen oppe mod bedre modstandere.

Den 3. kamp, udebane mod de “Russiskev Bjørne” Orenburg, med Dimitrij OVTCHAROV, Vladimir SAMSONOV, Alexey SMIRNOV. Det blev også en hård omgang. Claus kæmpede mod overmagten Ovtcharov, spillede en god kamp og var med i alle tre sæt, men tabte 8-11, 8-11, og 8-11.

Finn vandt sæt mod Samsonov, men var ikke rigtigt med i de tre andre, så 1-3.

Allan havde chancen med Smirnov, efter to gange at have været foran 1-0 og 2-1, blev det 2-2. Med en 7-3 føring i 5. sæt så det godt ud, men han kunne desværre ikke få de sidste point, så det endte med 9-11 og dermed et 2-3 nederlag.

Alle tre kampe kan ses her, plus lidt russisk underholdning i pausen:

Finn´s kamp: http://www.youtube.com/watch?v=tXa_R3xh6bc

Allans kamp: http://www.youtube.com/watch?v=w3I2jwPj4yk

Claus’ kamp: http://youtu.be/fwhEVCfMzl4

Russia singer: https://www.youtube.com/watch?v=SiOthzv3NgM&feature=youtu.be

Vi har kæmpet i alle kampe, men vi må erkende at uden Maze så har det været svært at få det nødvendige pres på modstanderne. Vi spiller jo tre kampe mere, 2 hjemme og en udekamp, hvor vi giver alt for at få et lidt bedre resultat.

  • 21. november mod Pontise i Roskilde
  • 28. november mod Olimpia i Polen
  • 5. december mod Orenburg i Roskilde
Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.