Doublerne kostede i Skensved

Torsdag aften var Serie 2-holdet på tur til Skensved til en svær udekamp. Til aftenens kamp var holdet identisk med det i den foregående kamp mod AIF.

Det betød bl.a. at Lars afsonede første kamp i 2 kampes tvungne udtagelse, som var straffen for hans batkast i sidste kamp. Derudover bestod holdet af Rasmus, Nikolaj og Patrick.

Første runde gav tætte nederlag til Rasmus og Nikolaj, mens Lars vandt sikkert 3-0, og Patrick i en tæt 5-sætter. Derefter blev det til nederlag til Rasmus og Lars, mens Nikolaj og Patrick begge vandt i 5 sæt. Patrick vendte 0-2 til en 3-2-sejr, som sørgede for, at stillingen var 4-4 inden doublerne.

WP 20141023 001 Rasmus Plaep i aktion i dagens anden kamp

Holdets skarphed i 5. sæt varede dog ikke til doublerne. Her blev det til 11-9-nederlag i begge kampe, og de manglende marginaler betød altså, at stillingen var 6-4 til Skensved, og situationen så svær ud inden de resterende fire kampe.

De sidste kampe gav sejre til Nikolaj og Rasmus. Desværre blev det til nederlag for Lars og Patrick, hvilket betød et samlet nederlag på 8-6. Manglende skarphed i de afgørende øjeblikke i doublen kostede desværre sejren.

IMG 1899 Holdlederen i forsøg på at hente et point med hjem til Roskilde – desværre uden succes

Dagens man of the match bliver delt mellem Nikolaj og Patrick, der begge vinder 2 ud af 3 singler.

Næste kamp er allerede på mandag i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, hvor Fårevejle kommer på besøg kl. 19. Der forventes selvfølgelig stort tilskuerfremmøde, så husk at komme i god tid, hvis du vil være sikker på siddepladser. Elitedivisionen spiller samtidig, så der er allerede reserveret pladser til dem, så de kan få lidt inspiration mellem kampene.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.