Østserieholdet i en flot udebane kamp i Tølløse

Det var Abdi, Anton, Henkov og Jeppe der skulle sørge for Østseriens første sejr. Det skulle dog ikke blive nemt.

Tølløse havde taget Klaus Hansen, Lars Sørensen, Lasse Kessler og Sebastian Nielsen med til dagens kamp.

Der blev lagt ud med Jeppe mod Klaus og Henkov mod Lars. Jeppe kæmper sig fra 6-10 og 0-2 ud i 5. afgørende sæt, men må se sig besejret i aftnes første kamp. Henkov taber desværre også i sidste afgørende sæt. 2-0 til Tølløse.

De næste to kampe stod mellem Anton og Lasse og så Abdi og Sebastian. Lasse overrasker meget og slår Anton 3-0 med en teknik, der ikke er set før…. Abdi står for aftnes første sejr, da han sikkert slår Sebastian 3-0. 3-1 til Tølløse.

Så bytter Jeppe og Henkov modstandere så det hedder Jeppe/Lars og Henkov/Klaus. Begge kampe bliver vundet af Tølløse som bringer sig foran 5-1.

Det begynder at ligne et nederlag, men det laver Anton og Abdi om på, da de begge vinder deres kampe. Anton 3-1 mod Sebastian og en meget velspillende Abdi mod Lasse. 5-3 til Tølløse.

Så skulle doublerne spilles. Jeppe/Anton mod Lars/Sebastian og Abdi/Henkov mod Klaus/Lasse. Jeppe og Anton fortsatte den imponerende form (5 doublesejre ud af 5 mulige) og snupper en vigtig sejr. Abdi og Henkov må dog se sig besejret 3-1. De fire sidste kamp skulle altså vindes for at få de to point. 6-4 Tølløse.

Det var dog her det unge Østseriehold viste de ikke kom for bare at spille uafgjort. Henkov laver et vanvittig flot comeback da han går fra bl.a. 0-2 og 1-2 / 1-6 til en sejr med mindst mulig margin i femte sæt mod Lasse. Abdi er tæt på at smide en 2-0 føring, men kæmper sig flot til endnu en 5-sætssejr. Anton og Jeppe gør arbejdet færdigt og de vinder begge deres kampe 3-1.

Roskilde vinder derfor 8-6 efter 4 fantastisk flotte præstationer i de sidste kamp og snupper dermed sæsonens første sejr.

Abdi

Man of the match må gå til en særdeles velspillende Abdi, som fik 3 singlesejre og viste stort overskud og god moral hele vejen igennem.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.