Juniordivisionen: To nederlag til Roskilde 2 i Hillerød

Dagens to kampe skulle spilles mod henholdsvis København/Brønshøj (KBTK/BBTK) og Greve.

Med til dagens kampe var Nicolai C., Lucas Bonde, Jeppe og Rasmus Plaep, der afløste Kristian Tvermoes, som stadig har problemer med foden.

København havde taget Andreas Fehrn, Ruben Harrild, Andreas Hjortskov og Martin Buch med.

De to første kampe var mellem Nicolai og Fehrn. Nicolai kæmper, men taber 3-1. Lucas tager en hurtig 3-0 sejr mod Ruben og dermed 1-1.

Så var det Rasmus mod Martin og Jeppe mod Andreas. Rasmus kommer foran fra start, men må se sig besejret 3-1. Jeppe udligner, da han spiller sig til en flot 3-1 sejr. 2-2.

Der bliver byttet modstandere og Nicolai vender 0-2 til 3-2 mod Ruben. Lucas taber 3-0 til Fehrn. 3-3.

Så spiller Jeppe mod Martin og Rasmus mod Andreas. Jeppe har chancerne til at vinde, men udnytter dem ikke og taber 3-1. Rasmus spiller endnu en flot kamp, men taber 3-1. 5-3 til Københavnerne inden doublerne.

Roskilde spiller to særdeles velspillede doubler og tager dem begge 3-1. Der er udlignet til 5-5.

Så var det Nicolai mod Martin og Jeppe mod Ruben. Nicolai starter godt u, men taber 3-1. Jeppe snupper en sikker 3-0 sejr mod Ruben og igen, igen er der udlignet. 6-6.

Desværre taber Rasmus til Fehrn og Lucas vinder lige akkurat ikke og Roskilde 2 er besejret 8-6.

Anden kamp skulle spilles mod Greve, der bestod af Mikkel Emborg, Jesper Ravn, Sebastian Borel og Christian Ryding.

Der bliver lagt ud med et nederlag til Lucas Bonde, som ellers spiller helt fornuftigt, men taber 3-1 til Mikkel. Nicolai tager Roskildes første sejr i 5. sæt mod Jesper. 1-1.

Ramus spiller en god kamp mod Christian. Han taber dig 3-0. Jeppe spiller en pragtkamp og slår Sebastian 3-0. 2-2.

Så var det Nicolai mod Mikkel og Lucas mod Jesper. Nicolai taber 3-1 og Lucas spiller rigtig godt og henter en sejr i 5. sæt. 3-3.

De næste to kampe bliver begge tabt. Jeppe taber 3-0 til Christian og Rasmus, der ellers ikke var helt chanceløs taber med samme cifre til Sebastian. 5-3 til Greve.

Succesen med doublerne bliver forsøgt gentaget, men Jeppe og Rasmus bliver slået 11-9 i 5. sæt og Nicolai og Lucas i tre sæt. 7-3 til Greve.

Nicolai taber derefter til Christian, men kampen får ingen betydning, da Jeppe taber 3-1 til en velspillende Mikkel. Dermed vinder Greve 8-3 og Roskilde 2 er desværre stadig uden point.

jeppe
Dagens spiller går til Jeppe, men Plaep skal dog også nævnes for en særdeles solid præstation.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.