Serie 3-holdet fik point efter topopgør langt hjemmefra

Et spændende retur opgør efter en 5-5 kamp i efteråret, hvor forventningerne var høje da holdet (tilbage i standard opstillingen – Dan, Morten og Finn) tog den laaaaange tur til Årby ved Kalundborg.

Inden doublen så det skidt ud – vi var bagud 2-4. Specielt indsatsen fra holdlederen manglede, 2 gange 0-3, det kunne ligne begyndelse til en max! På dette tidspunkt havde både Morten og Finn vundet en kamp hver.

Doublen var tilbage i standard opstilling, Dan og Morten. Allerede inden denne blev spillet var strategien lagt – det eneste der ville tælle var en sejr! Med en sejr i doublen, ville der stadig være håb (og ikke mindst points!) forude. Heldigvis var dette måske det wake-up-call der skulle til før holdkaptajnen trådte i karakter og fandt noget fornuftigt spil frem. Morten fandt noget godt offensivt spil frem, der sammen med Dans defensive spil fra baglinjen resultere en en sejr.

Inden sidste kamp er vi bagud med en enkelt pind, 4-5. Morten spiller sidste kamp, mod en af de stærkere spillere i puljen. Denne kamp er derfor afgørende for om vi får point med hjem. Det viser sig at blive en virkelig spændende kamp – hvor muligheden for 5 sæt selvfølgelig udnyttes. En speciel kamp, hvor de 2 deltajere tilsyneladende på forhånd havde aftalt kun at bruge det halve bat under hele kampen – bagsiden. Heldivis er det jo Mortens speciale – så Morten hiver en vigtig sejr hjem.

5-5 (igen) – og dermed får vi 1 vigtigt point med hjem, i kampen om 2. pladsen i puljen.

Man of the match: Morten med 2 single sejre og en double sejr i en vigtig kamp hvor alle bidrog med vundne kampe.

Dan er igen begyndt at dyrke gymnastik under kampene med bl.a. med en baglæns salto i doublen. Morten er i topform, og Finn har styr på temperamentet. Til dato har holdet kun tabt én kamp i hele sæsonen – kan vi holde stimen og dermed holde 2. pladsen i puljen?

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.