Skuffende dag for klubbens vigtigste hold

Torsdag aften var serie 2-holdet i Fårevejle for at spille en vigtig kamp i bestræbelserne på at fastholde presset på topholdet fra Slagelse.

Inden kampen snakkede holdet om, at det meget vel kunne blive en tæt kamp, da Fårevejle formentlig ville stille med et stærkere hold end de gjorde i Roskilde, hvor det blev 11-3 til hjemmeholdet. Forventningen om tæt kamp viste sig dog hurtigt ikke at holde stik – og det var ikke til Roskildes fordel.

Holdet til aftenens kamp bestod af Jonas, Rasmus, Nikolaj og Patrick, og det skulle vise sig, at ingen af dem for alvor ramte topniveauet, hvilket også skal tilskrives godt spil fra hjemmeholdet.

I første runde blev det til 3-0-nederlag til både Nikolaj og Jonas, især Jonas fulgte ellers helt med i de to første sæt, der begge kunne være gået den anden vej. Rasmus tabte 3-1, mens Patrick vandt 3-0, så stillingen var 3-1 til Fårevejle. Dernæst blev det til nederlag til alle fire, hvor kun Nikolaj var rigtig tæt på, da han tabte en tæt femsætter. 7-1 inden doublerne, og det ene point var allerede væk, mens det sidste også så svært ud.

Dagens mest positive højdepunkt var Nikolaj og Rasmus der, som sædvanlig, vandt deres double. Det er efterhånden en rigtig stærk double, de spiller sammen, og næsten et sikkert point i hver kamp. Desværre tabte Jonas og Patrick deres double med 3-1, hvor alle tabte sæt var med mindst mulig margin. Så stod det 8-2 til et stærkt hjemmehold, og det var ikke længere mulighed for at tage point med hjem.

I sidste runde blev det til en sikker 3-0-sejr til Nikolaj, mens Jonas, Rasmus og Patrick alle tabte 3-1, og dermed et samlet 11-3-nederlag. Ikke ligefrem den tætte kamp som holdlederen havde spået inden.

Dagens man of the match må være Jonas, der ikke vandt nogen kampe, men bare var overmatchet i sine kampe, og egentlig spillede flot bordtennis, mens resten af holdet var under deres vanlige standard.

Næste kamp er allerede mandag, hvor der er mulighed for at indhente de to tabte point på topholdet fra Slagelse. Det er en must win, hvis forhåbningerne om førstepladsen skal holdes i live. Og det kræver i forvejen yderligere pointtab fra Slagelse og Skensved.

Kampen er kl. 19 på hjemmebanen.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.