Klubbens vigtigste hold i mulig matchfixing-skandale: Farvel til oprykningen??

Mandag aften skulle klubbens vigtigste hold i aktion i sæsonens sidste hjemmekamp (med mindre der skal spilles kredskampe).

Aftenens modstandere var TIK Taastrup, som er et af de få hold, Roskilde har tabt til i løbet af sæsonen. Udekampen endte nemlig med et tæt 8-6-nederlag. Derfor var der også forventninger om en tæt kamp denne gang. Inden kampen havde serie 2-holdet en perfekt hjemmescore, hvor det var blevet til sejre i alle kampe – og en sejr var også kravet i dag, hvis muligheden for selv at afgøre rækken skulle bibeholdes.

Til aftenens kamp var Mette, Nikolaj, Rasmus og Patrick udtaget. I første runde blev det en sikker 3-0-sejr til Nikolaj, mens det blev nederlag til resten. 1-3 og ikke den bedste start. Mønstret gentog sig i de næste kampe. 3-0-sejr til Nikolaj og nederlag til resten. 2-6 inden doublerne. Og bare det ene point var nu langt væk. Til gengæld skete der det uventet, at begge doubler vandt. Nikolaj og Rasmus vandt sikkert 3-0, og fik dermed taget revanche fra sidst, hvor de led et sjældent nederlag. Til gengæld blev det også en 3-0-sejr til Patrick og Mette, der ellers ikke er kendt for at vinde særlig mange doubler. 4-6 nu, og det ene point kunne lige pludselig anes i horisonten igen.

WP 20150309 004

Mette taber sin kamp 3-0, mens Rasmus flot kommer fra 0-2 til 2-2. Desværre taber han det femte sæt, og dermed er alle muligheder for point væk. Holdleder Patrick taber sin kamp, mens Nikolaj vinder 3-0 endnu engang. Han fuldfører dermed sæsonens første Omvendte Max ved at vinde fire gange 3-0. Flot!

Samlet bliver det en 9-5-sejr til TIK Taastrup, der spillede flot kampen igennem. Kampen kan dog være under mistanke for matchfixing. Både Mette og Patrick har udtalt sig positivt i forhold til at forblive i Serie 2, og nu hvor oprykningskampen spidser til, taber de begge 3 ud af 3 singler for første gang i mange år. Er en skandale under opsejling for klubbens vigtigste hold?

WP 20150309 001

Dagens man of the match er med mange kilometers forspring Nikolaj. Han taber ikke ét sæt i hverken singlerne eller doublen, og præsterer dermed en Omvendt Max.

Næste kamp er torsdag d. 19. marts kl. 19.30 på udebane i Holbæk. Det er holdets sidste grundspilskamp, og mulighed for at udnytte eventuelle pointtab fra rivalerne i toppen. Oprykningen ser dog svær ud nu, da det formentlig kræver pointtab fra både Skensved og Slagelse.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.