TOP 12 i Hirtshals 2015

Vi havde som bekendt 5 spillere, to trænere, en overdommer og en del forældre med i Hirtshals.

Stævnet blev afviklet fint i Idrætscenteret i Hirtshals.

Vores spillere havde forskellige forventinger til stævnet og det blev også både sejre og nederlag i turneringen.

Andreas Dilling og Jonathan Kofod Hansen var med i junior, hvor Andreas skulle forsvare sin sejr fra sidste år. De startede med at møde hinanden som reglerne siger når man er klubkammerater. Den kamp vandt Jonathan, en overraskelse, men han har spillet godt på det sidste og viste også i resten af turneringen at han kan spille med mod de bedste. Jonathan holdt højt niveau hele weekenden og tabte kun tre kampe, det rakte til en 4. plads.

Andreas fik efter sit nederlag til Jonathan vendt rundt på tingene og vandt de resterende 10 kampe og endte som en sikker vinder af turneringen. Han viste stor styrke mod Rasmus Mikkelsen fra Sisu i den direkte kamp om 1. pladsen hvor han vandt med sikre 3-0.

Stort tillykke begge med jeres fine turnering.

IMG 0009 st Andreas øverst på skamlen

I U 21 havde vi også to spillere med, Kennet Kjelgaard og Patrick Stobberup, de mødte også hinanden i den første kmap hvor Patrick vandt. Patrick endte med en fin 3. plads efter 8 sejre og 3 nederlag, Kennet blev nr. 8 efter 5 sejre og 6 nederlag.

Patrick var klart bedst om lørdagen hvor han med 5 sejre ud af 6, lå med helt fremme. Men ved slutkampene søndag var han lidt brændt ud og tabte derfor de to sidste.

Kennet var om lørdagen godt spillende, men det blev desværre kun til 1 sejr ud af 6. Han var til gengæld helt klar om søndagen hvor han fik det til at køre, han hentede 4 sejre ud af 5.

Tillykke med jeres resultater.

IMG 0010 st Patrick fik en flot 3. plads

I drenge rækken var Christian Gullberg med, han har jo været ude i 4-5 måneder og dette var hans første turnering/kampe i meget lang tid.

Så målsætningen var at kunne holde til at spille alle kampene uden smerter og derigennem få noget kamp træning. Kom der nogle sejre ville det være super.

Det blev lige så svært som ventet, men Christian gennemførte alle kampe og det var det vigtigste. Han endte med en sejr, som kom i den sidste kamp, og 10 nederlag. Det er hårdt, men vi håber at Christian bruger kampene som det de var, en god gang træning og at han er tilbage snarest på sit “gamle” niveau.

Tak for en fin weekend til jer alle!

Mads og Allan

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.