Serie 3: En uventet kvartfinale

Stik mod alle forventninger spillede serie 3 holdet sig videre til kredskampene – første skridt var kvartfinalen. Vi vendte næsen mod Gentofte (Kildeskoven) med højt humør.

Normalt spilles alle 10 kampe, ligegyldigt om det ene hold har vundet ved at vinde 6 kampe. Men her i slutspillet forholder det sig således at der kun spilles til 6 – herefter stoppes spillet. Ved 5-5 tælles først sæt og dernæst om nødvendigt point for at finde en vinder – mon det bliver nødvendigt?

Grundet de anderledes regler tænker holdlederen Dan ekstra over hvordan kamp sedlen udfyldes. Dan trækker trumfen og lader Morten spille den 7. single – som forhåbentlig kommer i spil. Morten har jo tidligere været udlånt til serie 2 holdet og med sit gode defensive spil vurderes det til at passe godt mod denne modstander i den vigtige 7. single. Er det, det rigtige valg?

Allerede i første kamp opdager vi at modspiller bruger unfair tricks – knopper! Stemning bliver allerede her trykket. Dan prøver at holde hovedet koldt og spiller det bedste han har lært mod denne type bat. Den indre ro kommer desværre ikke på plads – og første sejr afleveres til modstanderen. Morten spiller en tæt kamp, men må desværre se sig slået. Samme gør sig gældende for Finn. 3-0 til modstanderen efter første runde – skal vi måske hjem med et æg?

Anden runde sættes i gang. Endnu en gang spilles mange tætte kampe. Dan hiver en sejr hjem, men desværre må Morten og Finn se sig slået igen. 5-1 til modstanderen før doublen, der nu bliver meget afgørende.

Det ser sort ud.

Den faste double opstilling er tilbage. Dan og Morten går tændte til bordet, mod modstanderens 2 bedste spillere. Vi lægger godt ud og kommer foran 2-0 i sæt. Det ser fornuftigt ud – selvom det var uventet. Men så vælger vi utilsigtet at spille en klassisk Morten og Dan double og taber de 2 næste sæt. 5. sæt er derved sættet hvor det hele skal afgøres! Vi kommer foran 5-1 og tænker – “NU er den hjemme”. Ganske rigtigt hiver vi sidste sæt hjem og derved er der stadig et spinkelt håb – 5-2 til modstanderen.

På trods af at der spilles først til 6, sættes to singler i gang (hvordan den ene muligvis ikke vil tælle, afhængig af udfaldet af den anden kamp). I følge kampsedlen spiller Morten og Dan. Sidstnævnte ved endnu om kampen bliver gældende – men går til bordet med højt humør.

Morten spiller den 100% gældende kamp. Det skulle vise sig at blive spændende! Tilskuerne får helt sikkert noget for pengene i aften (der var én!). Først sæt bliver utroligt tæt og ender 15-13 – desværre i modstanderen favør. Morten er bagud 1-0 i sæt. Resten af denne kamp var utrolig tæt, men Morten må desværre se sig slået. 6-2, og nederlaget er en kendsgerning.

I mellemtiden har Dan vundet sin kamp – 3-0 i sæt – godt tilfreds, men skuffet over ikke at få nogen rating point ud af det, da kampen ikke er gældende grundet reglerne i slutspillet.

Derved er vi slået ud af slutspillet og takker af for i år. Næste år planlægges slut spillet bedre – Morten får simpelthen ikke lov til lægge sig syg og bliver tvunget til træningsbordet.

Man-of-the-match: Dan der som den eneste vandt 1 single kamp (2 hvis den ikke-gældende kamp tælles med), samt en double kamp.

17 kampe blev til det. Tælles alle kampe med (dem mod det udgåede hold samt Mortens serie 2 kampe) har både Dan og Morten tabt 11 kampe. Dan har til gengæld vundet flere – og har derved håne retten.

Morten har helt sikkert hævet flest rating point hjem igennem sæsonen – godt gået. Efter dagens kamp må Morten desværre indse at han har tabt lidt point (helt sikkert med vilje for ikke at komme over 1600 point og få forhøjet licens prisen for næste sæson!) og er derved en lille smule bag holdlederen på rating point.

Over-and-out – vi ses i næste sæson. I mellemtiden kan holdet findes i hallen, hvor der skal trænes aggressivt spil og måske lidt double.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.