Sejr i første finale …

Så kom vi igang med finale serien, første kamp i remissen mod København blev en tæt affære.

Både København og Roskilde havde vundet deres semifinaler med sikre sejre, så der var lagt op til bordtennis når det er bedst.

Første kamp var mellem Finn og Kasper Sternberg, Finn startede godt og havde overtaget i de to første sæt. Vandt det første og havde 10-7 i andet sæt, havde han fået det kunne han måske have fået lagt et ekstra pres på Kasper. Men nu fik Kasper vundet det og derefter så han rigtigt skarp ud, vandt 3. sæt. Finn kom dog stærkt igen og havde endnu engang sæt bolde 10-8, men kunne heller ikke denne gang udnytte dem, Kasper vandt sættet og dermed 1-0 til København.

Så var det Zhai mod Elias Ranefur, første sæt var tæt hvor det kunne have gået til begge sider men Zhai vandt 12-10 og derefter var der kun en spiller… Zhai vandt de to næste sæt med 11-3 og 11-3. 1-1 i kampen.

Claus mod Victor Frederiksson i 3. kampen ved 1-1, en meget vigtig kamp. Claus startede godt, vandt første sæt sikkert, tabte andet sæt lige så let. Derefter var det en kamp som mere var for ikke at tabe end for at vinde. Claus tabte 3. sæt, var bagud 2-6 i 4. sæt, men vente kampen og fik vundet 4. sæt. Et 5. og afgørende sæt, hvor det desværre blev til nederlag efter at have været efter det meste af sættet. 1-2 og vi skulle vinde de sidste to kampe.

Zhai mod Kasper, en rigtig lækkerbidsken :-). Zhai startede stærkt i første sæt, men pludselig tog Kasper 8 point i træk og så var det 1-0. Efter spillede de bordtennis på et meget højt niveau, hvor Zhai vandt 2. sæt efter godt spil. 3. sæt var måske nøglen til sejr, efter 9-6 til Kasper vinder Zhai de næste 5 bolde og bringer sig foran med 2-1. 4. sæt er også tæt, men igen holder Zhai hovedet koldt og vinder 14-12 og dermed klar til femte og afgørende kamp.

Finn mod Elias, de mødte hinanden for 3-4 uger siden i Superettan hvor Elias vandt. Men en kmap i Sverige og den 5. og afgørende kamp i en finale er to forskellige ting.

Det blev endnu en tæt kamp, med skiftende føringer kampen igennem. Elias havde 2-1 i sæt og 7-5 i 4. sæt hvor det så sort ud, men Finn spillede videre og fik vent sættet og i 5. sæt var han foran det meste af sætte med et par point. En 3-2 sejr til Finn og en 3-2 til sejr til Roskilde.

Det var en super spændende kamp med masser af god bordtennis, vi er godt på vej men har brug for masser af støtte i Roskilde Kongres og Idrætscenter næste mandag aften kl. 18.30

PS. Alle kampene kan ses på forsiden.

14 April Finale Poster

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.