Roskildes unge talenter vinder Østserien for Yngre Drenge

Søndag satte Roskildes yngre drenge hold i østserien med Emil, Marcus og Nicolas punktum for en yderst succesfuld sæson med to afsluttende sejre over Amagers 1. og 2. hold.

3 point i de to kampe var krævet for at holde Hvidovre på afstand og efter en 10-0 sejr over et ungt Amager 2 hold lykkedes det i en meget spændende kamp at vinde 6-4 over Amagers bedste hold. Der var dog spænding til det sidste og først da Emil og Nicolas vandt 3-0 i doublen var minimum uafgjort i hus og jublen kunne bryde løs. Indtil da havde kampens vigtighed tynget og nerverne siddet lidt for meget udenpå tøjet.

billede1

I 14 kampe blev det til hele 12 sejre og kun 2 uafgjorte. Alle tre drenge har bidraget meget flot til resultatet og efter fintælling blev Nicolas oven i købet samlet vinder af toplisten. Godt gået i betragtning af at vi kun har været tre mand uden reserver, hvorfor der ikke har været råd til at tage nogen smålige hensyn til bagateller som sygdom, skoleforpligtelser, fester, forventningspres eller alm. behov for afbud.

billede2

Der har været mange spændende kampe over hele sæsonen og det har været fedt at se drengene – samt også adskillige af vores modspillere – udvikle sig meget. Især var vores 7-3 sejr i udekampen mod Hillerød rigtig flot. Her blev der virkeligt kæmpet som et hold og man støttede hinanden godt.

Tak til de øvrige hold for nogle gode kampe – og tillykke med velfortjent sølv til Hvidovre (hvor Jakob befandt sig) og ditto bronze til Hillerød. Vi ses nok i en eller anden holdsammensætning de kommende år.

med ny signing

Af turneringen kan man i øvrigt udlede følgende:

  • Marcus spiller uden sammenligning bedst med sit gamle bat, så han får nok snart besked på også at “glemme” sit nye Donic
  • Drengene skal øve sig MEGET mere, hvis de skal have nogen chance i bordfodbold mod Coach (Jacob) og Holdleder (Hans)
  • Holdlederen må nødtvungent erkende, at der absolut ikke er mere skru tilbage i Nicolas’ tenergy belægninger. De har også kun holdt 8 måneder!
  • BTK 61 har allerede været hurtigt ude og signe en af Hvidovres topspillere ved navn Jakob Lund
  • Endelig skal vi vist snart have et pokalskab i klubben igen. Tør man spørge hvor klubbens pokalhøst for de seneste 50+ år i øvrigt befinder sig?
Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.