Roskilde Bordtennis misser CL

Roskilde Bordtennis, BTK 61 misser lige akkurat deltagelse i årets Champions League.

Sølle 36 verdensranglistepoints skiller holdet fra deltagelse i årets Champions League, hvor de 16 bedst rangerede hold i Europa deltager.

Nu går vi Roskilde Bordtennis, BTK61 i stedet efter at vinde ETTU Cuppen. Roskildes tre bedste spillere Michael Maze, Allan Bentsen og Zhai Yujia havde tilsammen 6029 ranglistepoint, men blev slået på stregen af tjekkiske Sten Marketing HB Ostrov Havlickuv Brod, der havde 6065 points. Holdet består derudover af Claus Nielsen og Finn Tugwell.

I første omgang var det naturligvis ærgerligt at vi lige akkurat missede muligheden for at deltage i årets Champions League, men efter den første skuffelse går vi efter at vinde ETTU Cuppen, siger den spillende sportsdirektør Allan Bentsen. I ETTU Cuppen kommer vi først ind i 3. runde, får hjemmekamp i de første to runder. Herefter kommer alle treerne fra indledende runder i Champions League. De vigtige kampe ligger senere i sæsonen, og når vi så skal møde holdene fra Champions League i kvartfinalerne i januar kan vi så stille op med en Michael Maze i kampform.

Derfor er vi begyndt at se deltagelsen i ETTU Cuppen som en fordel både for klubben og Michael, som er ved at være i gang igen efter sin knæoperation sidste år. Vi går benhårdt efter at vinde ETTU Cuppen, siger Allan Bentsen.

Det er ikke bare a piece of cake, da de fire hold der bliver nr. tre af fire  i indledende runder af Champions League deltager fra kvartfinalerne, og principielt er højere rangeret end os, men med en Maze i topform, kan vi vinde turneringen, siger Allan Bentsen

Roskildes og Danmarks bedste batsvinger Michael Maze ser også positivt på den nye målsætning om at vinde ETTU Cuppen. Naturligvis er det altid træls lige at blive slået på målstregen, men lad os se positivt på det og gå efter at vinde ETTU Cuppen. Det giver mig personligt en bedre mulighed for at være helt klar, når vi forhåbentlig når frem til kvartfinalerne i januar, siger Michael Maze.

Lodtrækningen til de to klubturneringer foregår mandag(Champions League) og onsdag(ETTU Cuppen) i denne uge i Bratislava.

Yderligere info hos Allan Bentsen.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.