Ventetiden er forbi!

Efter flere måneders ventetid kan man endelig se frem til bordtennis i topklasse igen. På torsdag starter sæsonen for klubbens vigtigste hold, i den prestigefyldte serie 2-række. Første kamp er på udebane i Holbæk.

homerwoohoo

Sidste sæsons ambitiøse målsætning var at stille med fuldt hold til alle sæsonens kampe. Det lykkedes, og sæsonen endte endda med, at holdet var så tæt på oprykning, som man overhovedet kan komme; ét sæt afholdte dem fra oprykning til serie 1. Den uundgåelige målsætning for denne sæson må derfor være at vinde kredsen og rykke op i serie 1.

Holdpræsentation

Mette Skjoldager Hansen: Holdets temperamentsfulde luksusspiller, der, ligesom sidste år, ikke forventes at kan spille så mange kampe. Endnu engang vil der også være prioriteringsvanskeligheder, da studie og damekampe åbenbart kommer i første række.

Nikolaj Brandenborg: Havde en fremragende sæson i fjor, hvor man kunne regne med 2 eller 3 sejre i hver eneste kamp. Især i anden halvdel af sæsonen viste han superform, hvor han spillede den ene perfekte holdkamp efter den anden. Derudover er han den ene halvdel af en, nærmest uovervindelige, double sammen med Plaep.

Rasmus Plaep: Den anden halvdel af den suveræne double. Sammen med Nikolaj vil han være fast mand på holdet, og var en stor gevinst sidste sæson, hvor han oftest vandt minimum to af sine singler. Sammen med holdlederen, spillede Rasmus i øvrigt samtlige kampe i sidste sæson.

Lars Bøttcher: Holdets alderspræsident, og batkastende enfant terrible. Startede sidste sæson med et mindeværdigt batkast, men gav også flere vigtige sejre til holdet, inden han (til en forandring) blev skadet i knæet. Samme knæskade holder ham i øvrigt ude indtil årsskiftet, hvilket heldigvis giver ham rigeligt af tid til at finde på undskyldninger for at melde afbud til kampene i anden halvdel af sæsonen.

Jonas Hviid Rasmussen: Var egentlig reserve i sidste sæson, men pga. de hyppige afbud fra Mette og Lars blev han nærmest fast mand. Havde det svært i starten, men kom i den grad efter det, og har desuden, henover sommerferien, været på 5 ugers træningslejr i Kina, udelukkende med det formål at forberede sig til kampene på klubbens vigtigste hold.

Romeo Rabade-Lieber: Spillede kun 4 holdkampe sidste sæson, til gengæld gav det en score på 11 sejre ud af 12 mulige. En imponerende statistik for så ung en spiller. Med sine korte knopper passer han fint ind i serie 2. Kan ikke helt matche Mettes og Lars’ temperamenter, men han er ikke langt fra.

Patrick Tschernja Bøttcher: Manden med den prestigefyldte titel som holdleder for klubbens vigtigste hold. Har desuden været førstemand i de to foregående sæsoner. Med Nikolajs form i fjor, kan den titel dog godt blive svær at bevare. Spillede alle kampe i sidste sæson, men i denne sæson bliver det allerede til et afbud i første kamp, da en tur til London kommer i vejen.

Derudover forventes der også at blive kampe til både Dan Madsen og Morten Lyebalk fra klubbens serie 3-hold. Begge fik en enkelt kamp i sidste sæson, hvor de imponerede holdlederen. Især Morten overraskede med 3 sejre af 3 mulige. Det skal også nævnes, at Michael Maze var til audition i forbindelse med en Pro-am-turnering. Han fik dog ikke en plads og må i stedet nøjes med lidt Stigadivision og ETTU-Cup.

Torsdagens kamp byder også på en mindre sensation: referatet skrives nemlig af en gæsteskribent. Kristian Rasmussen, far til Jonas, vil skrive referat fra denne kamp. Han har dog erfaring fra Drengedivisionen, hvor han også har skrevet referater og har desuden været fotograf ved flere serie 2-kamp i sidste sæson, så referatet forventes at være i gode hænder. På trods af gæsteskribenten, er holdlederens forventninger til referatet selvfølgelig den sædvanlige skamløse selvpromovering af holdet.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.