Bøllebank til serie 3-holdet i Taastrup

En enkelt ændring i spillertruppen forud for aftenens serie 3-kamp mod Taastrup. Men da det var ”Man of the match” (Dan) fra sæsonen første kamp, der blev erstattet med Benny, så kan det tænkes, at Morten og Finn godt vidste, at der ikke blev tale om en walkover mod Taastrup, der havde tabte deres første kamp til Vig.

Walkover-begrebet blev hurtigt lagt i hænderne på Taastrup, da de første kampe blev vundet med 3-0, 3-0 og 3-1. Benny måtte endda høste et æg i sin kamp.

Anden runde startede dog lovende, da Benny i sin egenskab af holdleder måtte gå foran, og hev en sikker 3-1 sejr hjem. Håbet var, at det kunne hive resten af holdet med … men 2 gange 0-3 fjernede hurtigt det håb.

Sidste runde gav mere tætte kampe. Dels fik Morten endelig en sejr, og dels fik Finn hevet et sæt fra Taastrups stærkeste spiller, som havde renset både Morten og Benny med 3-0. Bennys kamp havde et par sæt i ombolde, men ingen sætsejre.

Kampen var tabt, men spørgsmålet var, om der kunne hentes lidt ære i doublen? Svaret var nej. Morten og Benny blev sat på opgaven, men på trods af en enkelt sætgevinst og fint doublespil i perioder fra begge sider, så blev det endnu et nederlag.

Samlet resultat 8-2 til Taastrup, så en ordentlig snitter. Benny blev tildelt ”Man of the match” for forsøget med at hive holdet ind i kampen igen. På den lange hjemtur forsøgte holdet at få kontakt til cheftræner Kennet … men han må have lugtet nederlaget, og derfor nægtede han at svare. Der må kigges dybt efter ressourcerne til at rejse holdet i næste kamp … og kan ikke afvises, at ”træning” igen kan komme med i overvejelserne.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.