Stærk holdpræstation, men… er kaptajnen i krise?

Efter endt efterårsferie skulle klubbens vigtigste hold se, om de kunne følge op på den flotte sæsonindledning, der hidtil har ført til en førsteplads i rækken.

Aftenens kamp foregik på udebane i Greve, og holdet bestod af Jonas, Nikolaj, Rasmus og Patrick.

Inden kampen havde holdlederen beordret, at kun 3-sætskampe ville accepteres, da han skulle nå hjem at se Champions League. Heldigvis giver status som holdleder også ret til at bøje reglerne til egen fordel, så han startede selvfølgelig med at bruge alle fem sæt i de to første kampe.

I første runde blev det til sikre sejre til både Jonas, Nikolaj og Rasmus, mens Patrick måtte tage til takke med et nederlag i 5. sæt. Bekymrende takter fra holdkaptajnen, der plejer at være sikker i 5. sæt. To holdkampe, og allerede to femsættere er tabt.

I anden runde blev det til 4 Roskilde-sejre. Igen måtte Patrick ud i fem sæt, men bagud 0-2, fik han vendt det rundt, og vandt 3-2. 7-1, og det ene point var sikret.

jonasogpatrick

Doublerne gav også to sejre. Rasmus og Nikolaj vandt i fem sæt, mens Jonas og Patrick kunne nøjes med tre. 9-1 og sejren var sikret efter doublerne.

nikolajograsmus

I sidste runde blev det igen til sejre til Jonas, Nikolaj og Rasmus. Og endnu et nederlag til Patrick. Bekymrende takter fra kaptajnen, der heller ikke var flyvende i foregående kamp. Meget passende spillede han i en Wayne Rooney-trøje. De har vist begge dét til fælles, at de kun er på holdet i kraft af deres status som kaptajn.

Med en 12-2-sejr konsoliderer klubbens vigtigste hold førstepladsen i rækken.

Dagens man of the match: Det må være Jonas, der kun var et enkelt sæt, i sidste kamp, fra at præstere en omvendt Max.

Næste kamp er allerede på mandag, hvor Lejre kommer på besøg i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena. Kom og se, om holdet kan følge op på den gode start, og om holdkaptajnen kan finde sit spil.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.