Junior Østserie Roskilde vs. Slagelse og Sorø

I dag foregik holdkampen for klubbens næst vigtigste hold i Sorø, hvor Roskilde skulle møde Slagelse og Sorø.

Roskilde startede med at spille imod Slagelse klokken 10.00, hvor Roskilde stillede op med: Jonas Hviid Rasmussen, Elias Nielsen Hansen og Casper Nicolajsen, og Slagelse stillede op med: Hjalte S. Mikkelsen, Thorbjørn Frederichsen og Carsten K. Lundholt..

I første spillerunde lagde Elias ud med at spille imod Hjalte S. Mikkelsen, hvor Elias hev sejren hjem 3-0 på trods af en smule usikkert spil. Imens da Elias og Hjalte spillede, spillede Jonas imod Thorbjørn på det andet bord. Jonas spillede også lidt usikkert i starten, men endte med at vinde 3-1 over Thorbjørn. Den sidste kamp i første spillerunde var Casper imod Carsten. Casper startede ud med usikkert spil og dumme fejl og det resulterede i at Carsten hev sejren hjem 3-0. Roskilde foran 2-1.

21a

I anden spillerunde skulle Elias møde Thorbjørn, hvor han sikkert hev sejren hjem 3-0. Casper mødte Hjalte og tabte desværre 11-6 i femte sæt, hvor han ellers kæmpede godt, men måtte acceptere nederlaget, da han stadig var ret usikker og utålmodig i sit spil. I tredje kamp i anden spillerunde skulle Jonas møde Carsten, hvor Jonas hev sejren hjem med en flot 3-0 sejr. 4-2 til Roskilde.

22a

I doublen valgte Casper at sige fra på trods af det usikre spil i de tidligere kampe, og overladte kampen til Jonas og Elias. Fra Slagelse var det Hjalte og Thorbjørn der skulle spille doublen. Roskilde spillerne spillede super godt og hev en sikker 3-0 sejr hjem. 5-2 til Roskilde inden sidste spillerunde..

I tredje spillerunde lagde Casper ud med at spille imod Thorbjørn. Casper var vågnet og viste sikkert spil, hvilket resulterede i en meget tæt og flot 5-sæts sejr. Elias skulle møde Carsten og Jonas skulle møde Hjalte. Elias og Jonas hev begge flotte 3-0 sejre hjem. 8-2 til Roskilde, og 2 point til Roskilde!

23a

I anden holdkamp skulle Roskilde imod Sorø, som stillede op med: Faris Sabir, Jonas Hedemand Jensen, Anders Muldbjerg Pedersen og Jeppe Hasselbalch. Jeppe var dog kun med til doublen. Til at starte med skulle Elias møde Faris og vandt en sikker 3-0 sejr. Jonas skulle imod Jonas, og Jonas(fra Roskilde) vandt 3-0. Casper lagde ud med at spille imod Anders, hvor Anders hev sejren hjem 3-0 på trods af fint spil af Casper. 2-1 til Roskilde.

24a

I anden spillerunde mødte Elias, Jonas. Elias var meget utilfreds med hans spil, men endte alligevel med at vinde 11-0 i fjerde sæt, flot Elias! Casper skulle møde Faris, og det endte med en meget tæt 5-sætter, hvor Casper, som fandt ud af, at det er smart at få boldene på bordet, endte med at vinde. I sidste kamp i anden spillerunde sluttede Jonas af med at vinde 3-1 over Anders. Roskilde foran 5-1!

Casper var blevet tilfreds med sit spil igen, og valgte at deltage i dagens anden double sammen med Elias. De to Roskilde drenge skulle møde Anders og Jeppe. I doublen blev der vist flot spil fra både Casper og Elias og det resulterede i en flot 3-0 sejr. 6-1 til Roskilde.

25a

I tredje spillerunde lagde Casper ud med at spille mod Jonas. Endnu en 5-sætter blev spillet med mange flotte og lange bolde, men desværre kom sejren i de forkerte hænder. Elias var meget utilfreds med sit spil, og hans sidste kamp foregik ikke lige som han ville have det, han tabte derfor 3-0 til den velspillende Anders. Jonas sluttede af med en forholdsvis sikker sejr 3-0 over Faris. Roskilde endte med at vinde 7-3. 2 point mere til Roskilde.

26a

På trods af den lange køretur var Roskilde drengene tilfredse med de 4 point. Roskilde ligger nu på førsteplads i rækken, dog med en kamp mere end Ejby der ligger på andenpladsen. Næste gang skal de tre drenge imod København, vi glæder os.

Fortsæt en forhåbentlig god dag!

Casper

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.