Roskilde godt på vej mod Playoff i Drengedivisionen

Første del af kampene i Drengedivisionen Øst er nu spillet og Roskilde ligger i øjeblikket på en fornem 1. plads efter 6 sejre og 1 nederlag.

Samme antal point har Virum BTK, men Roskilde er bedre indbyrdes i kraft af en 8-6 sejr i den første af to indbyrdes kampe. Hvidovre BTK ligger et point efter på tredjepladsen og allerede nu ser det ud til at de tre Playoff-pladser, der giver adgang til at møde de tre bedste fra Vestserien, skal fordeles mellem disse tre hold. Vi har i den forbindelse vundet over Virum og tabt til Hvidovre, mens Virum har slået Hvidovre, så meget tyder på, at dagsformen kommer til at afgøre rækkefølgen.

Til de afgørende kampe næste år satser vi derfor på, at Roskilde Hallen ikke lukkes i over 2 uger inden kampene, samt at vores spillere ikke umotiveret pludselig rejser til jetlaggivende steder som Barbados og World Cup i Halmstad.

Søndagens to kampe
Hvad angår søndagens to kampe blev det til en vigtig sejr på 10-4 over Hillerød 1, som giver et godt forspring på 4 point ned til netop Hillerød på 4. pladsen. Endelig blev CPH Bordtennis besejret 13-1 i en fin kamp i en god atmosfære.

Holdets spillere
Roskildes hold i drengedivisionen består af følgende: De to rutinerede Old Boys spillere Romeo Rábade-Lieber og Kristian Tvermoes, der også var med i drengedivisionen sidste år. Nicolas Holm Larsen, Jakob Lund og Emil de Maeyer, der alle spillede Yngre Drenge Østserie sidste år, mens Emil Sørensen, som pt. er bedste puslingespiller, er kommet til fra Slagelse. Endnu en Old Boys spiller – Magnus Jensen – har ageret backup, men har indtil videre hængt ud med nogle af Juniorspillerne.

Drengedivisionsholdet

Holdets Showman og glimrende upcoming Coach Romeo har efterhånden tillagt sig en Xu Xin stil, hvor han går efter det meget spektakulære spil som typiske indebærer at give modstanderen minimum 1 – og helst 2 – sæts forspring, før han stærkt Cho’ende – som regel – henter dem igen. Ofte med en lidt for spændende afslutning til følge.

Kristian er ved at finde formen efter en kort skadespause og er blevet holdets mester i at afgøre kampene i så få sæt som muligt. Han har tydeligvis fået besked på ikke at slide belægningerne mere end højst nødvendigt, da de overtages af hans far med passende mellemrum. Med tanke på næste års forestående revanche i Btk 61s prestigefyldte forældremesterskab, må Kristians belægninger dog godt slides lidt mere.

Nicolas har fundet sig godt tilrette i rækken med nogle fine kampe. Undervejs har han bl.a. præsteret årets comeback. Nede med 1-9 i 5. sæt liggende opgivende på gulvet lykkedes det – med fantastisk mental coaching naturligvis – at komme tilbage og vinde sæt og kamp med 12-10.

Holdets efterhånden gamle nyerhvervelse fra Hvidovre Jakob har som forventet spillet rigtigt fint. Jakob har – noget overraskende – vist sig at være bedst, når han har gamet hele den forudgående aften samt det meste af natten. Dette forhold bør nok tages op ved en temaaften i klubben. Måske Stiga divisionsholdet kan få inspiration herfra?

Endelig er Emil de Maeyer gået fint ind på holdet i tre af kampene og har fået nyttig erfaring ligesom Emil Sørensen viste rigtigt lovende takter i den første kamp mod Cph Bordtennis, hvor både Romeo og Kristian brillerede ved deres skadesfravær. De to gange Emil spiller i øvrigt også på Roskildes førerhold i Yngre Drenge Østserien. Pt. i tæt kapløb med Greve.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.