Klubbens vigtigste hold konsoliderede førstepladsen

Mandag aften stod på topopgør mellem serie 2’s første- og andenplads.

På hjemmebane i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena tog klubbens vigtigste hold imod TIK Taastrup, som de havde nogle drabelige kampe imod forrige sæson. Holdkaptajnen fik en sygemelding fra Jonas i sidste øjeblik, men heldigvis var Romeo i stand til at træde ind. Det var en ganske fornuftig afløser. Resten af holdet bestod af Nikolaj, Rasmus og Patrick. Et interessant aspekt ved kampen var, om holdkaptajnen ville oppe sig, efter at have sat sig selv af i forrige kamp.

Første runde gav sejre til Romeo, Nikolaj og Rasmus. Patrick fortsatte nedturen, og tabte 3-1 – dog med forbedret spil. I anden runde kom holdkaptajnen endelig på tavlen, for første gang i næsten en måned. Nikolaj og Romeo vandt også, mens Rasmus tabte. 6-2 inden doublerne.

Den, efterhånden, legendariske double med Rasmus og Nikolaj vandt 3-0, mens den knopspillende double, Romeo og Patrick, vandt 3-1. 8-2, og sejren var i hus.

I sidste runde hev Romeo, Rasmus og Nikolaj alle en sejr hjem, mens holdkaptajnen endnu engang tabte. Der var dog opløftende momenter, bl.a. hentede han 0-2 – kun for at se sig besejret 12-10 i 5. sæt. Rygterne går nu på, at holdkaptajnen vil drage konsekvensen af de dårlige resultater, og nu begynde at træne engang i mellem. Hvad der skal forstås ved engang i mellem, vil kun tiden vise.

Det gav en samlet sejr på 11-3, og dermed fastholder Roskilde rækkens førsteplads, foran Karlslunde, som er modstanderen i næste kamp, som spilles i Karlslunde tirsdag d. 24. november.

WP 20151116 21 31 48 Pro

Holdlederen nåede ikke at tage billeder under dagens kamp – så her er et billede af et par glemte sko

Dagens man of the match går til Romeo, lige foran næsen af Nikolaj. De vinder begge alle kampe, men Romeo får fordel af, at han stod til rådighed med så kort varsel.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.