Brandvarme Roskilde-drenge – på trods af iskold hal

Torsdag aften var Serie 2-holdet på tur til Fårevejle, hvor de skulle revanchere det store nederlag fra sidste sæson, der også forhindrede oprykningen til serie 1.

Det skulle blive en kold fornøjelse. Fyret i hallen var røget, men heldigvis var det næsten ikke engang frostvejr udenfor.

Karlslunde, den største rival om rækkens førsteplads, tabte i går, så en sejr ville sende klubbens vigtigste hold alene i front i rækken. Til aftenens kamp havde holdets klare førstemand, Nikolaj, meldt afbud – han mente åbenbart, at en gallafest på skolen var vigtigere end at spille for klubbens vigtigste hold. Dog kunne Romeo træde til, og som sædvanlig var han en fremragende reserve. Resten af holdet bestod af Rasmus, Jonas og Patrick.

Op til kampen havde den skadet (er han nogensinde ikke det?) Lars-Emil sponseret kørsel. Et fint tiltag, da holdet ikke har hørt fra en ellers lovende trøjesponsor. Vi venter stadig…

Opvarmning

Hallen var så kold, at selv holdkaptajnen var nødt til at deltage i opvarmningen

Efter Karlslundes nederlag var Roskilde topmotiveret fra start, og afgav kun to sæt i de første 4 kampe. Anden runde gav lidt mere besvær, da Jonas tabte sin kamp, mens Patrick måtte ud i 5 sæt, før sejren var hjemme. Både Romeo og Rasmus vandt dog sikkert, hvilket gav en 7-1-føring inden doublerne.

Nikolajs afbud betød, at han og Rasmus’ sejrsvante double var blevet skilt ad, og i stedet måtte Rasmus spille med Patrick, mens Romeo og Jonas udgjorde en ren Holbæk-double. Den vandt de 3-1, mens Rasmus og Patrick, efter rigtig mange matchbolde, og svinere på de rette tidspunkter, kunne trække sig som vindere efter en 17-15-sejr i 5. sæt. 9-1-føring og sejren og førstepladsen var sikret.

I sidste runde tabte Patrick en enkelt kamp, mens de resterende vandt. Samlet blev det en 12-2-sejr til klubbens vigtigste hold.

Dagens men of the match er Rasmus og Romeo, der alle gik ubesejret igennem holdkampen. Stærkt gået!

Rasmus

En fuldt fokuseret Rasmus, der også blev en delt man of the match

Næste kamp er allerede på mandag kl. 19.00, hvor Greve kommer på besøg i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena. Med førstepladsen og oprykning indenfor rækkevidde, forventes tilskuertallet kun at stige op imod sæsonafgørelsen.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.