Junior Østserien vinder stort… selv efter juleferien

I dag skulle første kamp for Junior Østserien spilles efter juleferien, og det gik særdeles godt. Holdet skulle spille mod Slagelse og Sorø, og der var vigtige point at hente.

Holdet i dag bestod af Jonas og Casper, men eftersom vi sidste gang havde Serie 2-legenden, Nikolaj med mod Ejby og Hvidovre, var det tid til at få den anden legende, Rasmus Plaep med.

Første kamp var mod Slagelse, der startede klokken 10. Slagelses spillere bestod af Carsten Lundholt, Thorbjørn Frederichsen og Hjalte Mikkelsen. I første runde af holdkampen spillede Jonas mod Carsten Lundholt og vandt en sikker sejr på 3-0. Samtidig spillede Rasmus mod Thorbjørn, men der var ikke meget Thorbjørn kunne gøre overfor en “legende“, der også vandt 3-0. Derefter skulle Casper spille mod Hjalte. Sidste gang vandt Hjalte i femte sæt over Casper, så der var meget for Casper at kæmpe for. De kom ud i en tæt kamp, men til sidst vandt Casper 3-2 efter en lang kamp.

DSC 0261

Imens Casper spillede skulle Rasmus op imod Carsten, hvor Rasmus igen vandt sikkert 3-0. I de sidste to kampe inden doublen skulle Jonas mod Hjalte, der vandt 3-0 over Slagelse-spilleren. Imens spillede Casper mod Thorbjørn, hvor Casper endnu engang skulle ud i en 5-sætter, men heldigvis holdt Casper hovedet koldt og vandt. 6-0 til Roskilde inden doublen.

DSC 0262

I dagens anledning, da vi havde Rasmus med, skulle han og Jonas spille sammen, og man må sige at de stod godt til hinanden, da de vandt overbevisende 3-0 over Carsten og Hjalte. I sidste runde spillede Rasmus mod Hjalte, der måtte lide dagens tredje nederlag.

På det andet bord skulle Casper spille mod Carsten, der sidste gang rendte med en 3-0 sejr. Men det var ikke tilfældet i dag, da Casper fik godt gang i sit spil og vandt 3-1. i den sidste kamp mod Slagelse spillede Jonas mod Thorbjørn, og det blev til endnu en sejr for Jonas. Holdet vandt dermed 10-0 over rækkens bundhold, det betød 2 gode point til den samlede stilling.

Senere på dagen skulle Roskilde-drengene spille mod Sorø, der stillede med Anders Muldbjerg, Jonas Hedemand og Jeppe Hasselbalch. De havde dog en fjerde spiller med, nemlig Faris Sabir, der skiftevis spillede mod de forskellige hold.

I første kryds spillede Rasmus mod Jeppe og den vandt Rasmus 3-0. Imens skulle Jonas spille mod Sorø`s topspiller Anders, der gav Jonas kamp til stregen sidste gang, men Jonas viste ingen nåde og vandt 3-0 efter super spil! Bagefter var kampen mellem Casper og Jonas fra Sorø. Desværre tabte Casper i en tæt kamp 3-0 efter usikkert spil, øv!

DSC 0264

I næste kryds skulle Jonas spille mod Jeppe, der spillede okay, men Jonas rendte med en 3-0 sejr. Samtidig med Jonas` kamp spillede Rasmus mod Jonas. Det blev til lidt af en gyser, da Rasmus var lige ved at komme i 5. sæt med Jonas, der til sidst måtte se sig slået af “legenden“. I sidste kamp inden doublen skulle Casper op mod Anders, der sidste kamp slog Casper overbevisende. Men denne gang fik Casper vendt det lidt negative humør fra første kamp til at spille virkelig godt, der resulterede i at Casper vandt 3-1 over topspilleren fra det andet hold. Godt spillet, Casper!

I doublen fortsatte Rasmus og Jonas med at spille sammen. Det var nok et meget godt valg, da de skulle op imod Faris og Jeppe. Roskilde-drengene spillede ganske fint ligesom tidligere på dagen. Og igen hev i de en 3-0 sejr hjem til holdet.

DSC 0266

Det stod nu 6-1 inden sidste kryds, og Jonas skulle nu spille mod Jonas fra det andet hold, der var en gammel bekendt i bordtennisverden for Roskilde-Jonas. Det blev dog heldigvis til en sikker 3-0 sejr til Jonas fra Roskilde. I Caspers sidste kamp skulle han spille mod Jeppe, det blev dog ikke det store problem, siden Casper fortsatte sit gode spil fra kampen mod Anders. Det blev til en 3-0 sejr til Casper. 8-1 til Roskilde og dagens sidste kamp skulle spilles.

Dagens sidste kamp blev selvfølgelig mellem Rasmus og Anders. For 2 uger siden spillede Rasmus mod Anders til 2-mandhold stævnet i Allerød, hvor Rasmus tabte 3-0. Efter et par gode råd fra Jonas gik Rasmus til bordet og vandt klart kampen 3-0 over Anders, der fortsat var tydeligt frustreret over kampen mellem ham og Casper. Så det blev til en god revanche til Rasmus og en 9-1 sejr til Roskilde-drengene, der fortsat holder førstepladsen i rækken.

Tak til den gode opbakning fra forældre og andre spillere, det var en god dag. Næste kamp for drengene er allerede søndag d. 24. januar mod København, der ligger nr. 2 efter Roskilde. Alle er velkomne til at komme og støtte, ellers vil jeg bare ønske jer alle en fortsat god weekend 🙂

Jonas Hviid Rasmussen

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.