Solid start for Drengedivisionsholdet

Roskildes drengedivisionshold har fået en solid start på den nye sæson med to sejre og to – tætte – nederlag. Holdet ligger i øjeblikket på tredjepladsen i Østkredsen som giver adgang til slutspillet i Odense næste år.

Roskildes hold består i denne sæson af Jakob Lund, Nicolas Holm Larsen, Emil de Maeyer, Emil Sørensen, Marcus Trier Lundager og Adam Bøgelund.

Efter den første samling i Greve – der bød på et 5-8 nederlag til Hillerød og en 8-2 sejr over Virum 2 – var Roskilde i weekenden vært for næste samling i drengedivisionen.

Holdet bestod denne gang af Jakob, Nicolas og de 2 x Emil. I den første holdkamp mødte holdet Virum 1 og efter nogle meget lange og tætte kampe vandt Virum 3-8. Nicolas vandt 2 kampe, mens Jakob og Nicolas tog sig af en af doublerne. Holdkampen var dog meget tættere end slutcifrene antyder og flere af kampene gik i 5 sæt. Emil de Maeyer led et smertefuldt 2-3 nederlag efter at have ført 2-0 og Jakob havde faktisk vundet Roskildes fjerde sejr mod Philip fra Virum, men den fik desværre ikke lov til at tælle, da holdkampen på det
tidspunkt allerede var afgjort.

Virum 1 - Roskilde Drengedivision 09.10.16

I weekendens anden holdkamp mødte Roskilde så Hvidovre og her blev det til en flot 8-1 sejr til Roskilde. Men også her efter nogle fine kampe og et par hæsblæsende 3-2 opgør, der lige så godt kunne være gået Hvidovres vej. Glimrende spil af alle Roskildedrengene mens fairplay-prisen ubetinget må gives til Thorbjørn fra Hvidovre for hans fornemme håndtering af et meget tæt 2-3 nederlag mod Nicolas.

Hvidovre - Roskilde Drengedivision 09.10.16

Værd at bemærke er også at Emil Sørensen gjorde et fint comeback. Dels med godt spil i singlerne, dels med en fin 3-2 doublesejr mod Hvidovres førstesingle.

Næste kamp for Drengedivisionsholdet er i November mod Vestegnen.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.