Roskilde Bordtennis på charmeoffensiv

Synlighed skaber opmærksomhed. Derfor må man brande sig og gøre opmærksom på sin eksistens. Netop nu viser Danmarks førende bordtennisklub, Roskilde Bordtennis BTK61, sit ansigt udadtil via flere road-shows i Roskilde og omegn.

Af Morten Lyebalk

Var du i byggemarkedet Bauhaus den 27.august?, På indkøb på Ro´s Torv den 10.september? Eller blot med til idrætsdagen på Roskilde Katedralskole den 16.september? Så havde du muligheden for at prøve kræfter med bordtennisspillet og den drilske, lille, hvide bold. For det er blot nogle af de steder, hvor Roskilde Bordtennis på det seneste har vist sporten og spillet frem til glæde for børn, voksne og handlende. Til glæde for folk i alle aldre.

14317507 1205581206180209 6442263774736491283 n

”Det er vigtigt i forhold til alle vores samarbejdspartnere at vise os i forskellige sammenhænge. Ikke mindst overfor kommunen. Disse arrangementer giver også interesserede en god mulighed for at prøve kræfter med sporten”, siger Allan Bentsen, sportsdirektør i Roskilde Bordtennis og selv mangeårig elitespiller på allerhøjeste topniveau.

Bevægelse, iver og glæde
Seneste road-shows var mandag og tirsdag i denne uge, hvor Fredsskolen i Kamstrup og Ros Privatskole, den tyrkiske skole, fik besøg af Roskilde Bordtennis, Bentsen og Co. Og det er noget, som giver pote hos de mange to-sprogede unge. ”Det er forløbet rigtigt fint. Der var mange elever, der spillede med. På Fredsskolen spillede flere af klasserne eksempelvis en halv time af gangen, indtil en anden klasse tog over. Der blev vist stor ivrighed og glæde for arrangementet fra elevernes side,” påpeger Zübeyde Tamer, boligsocial medarbejder i Boligselskabet Sjælland.

14468347 1144731242247550 4645826773663584687 o

Det kan de nikke genkendende til hos Roskilde Katedralskole, der havde besøg tidligere på måneden. ”Det var rigtig godt. De unge var meget begejstrede for spillet og gik op i det med liv og sjæl. Det var nogle virkeligt gode instruktører, der kom og introducerede sporten for de unge,” fortæller Sidsel Naut, projektleder på Roskilde Katedralskole, om besøget, og fortsætter med henvisning til bordtennisstjerner som Michael Maze, Finn Tugwell og Allan Bentsen: ”Det er altid sjovt at kunne præsentere eleverne for nogen, der har særlige kompetencer, nogen som er professionelle og har formået at vinde noget indenfor deres sport. Så det er en win-win-situation for alle. Derfor er vi rigtigt glade for at samarbejde med byens mange foreninger, så det er absolut ikke sidste gang, vi har besøg af Roskilde Bordtennis,”.

Flere roadshows på vej
Flere bordtennis-roadshows er da også på plakaten hos Allan Bentsen. ”Det handler om synlighed og samarbejde,” fortæller sportsdirektøren og nævner blandt andet at bordtennisklubben også indgår i et rigtig godt samarbejde omkring talentudvikling med Roskilde Kommune og Team Danmark. Og samarbejde ER vejen fremad. ”Derfor har vi netop sendt foldere ud til samtlige folkeskoler i Roskilde. Vi håber naturligvis på, at vi også kan komme ud til dem og vise os frem,” lyder fremtidsbønnen fra Allan Bentsen. Målet er klart hos sportsdirektøren. ”Synligheden skal være med til at vi på både kort og lang sigt kan få flere medlemmer til Roskilde Bordtennis,” slutter Allan Bentsen.

Faktaboks:

Om BTK61:

  • Har ca. 230 medlemmer
  • Har vundet DM for hold for seniorer på herresiden 8 ud af de sidste 9 år:2008, 2009, 2010, 2011, 2013, 2014, 2015 og 2016
  • Har bl.a. flere medaljevindere ved VM, OL og EM i ”stalden”: Michael Maze, Finn Tugwell og Allan Bentsen
  • Deltager i årets udgave af Champions League: Kan bla. opleves i Bauhaus Arena Roskilde Kongresscenter den 26.oktober
Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.