Champions League kampe i Frankrig og Tyskland

Vi har spillet to kampe på udebane i denne måned. Vi har spillet begge kampe med de samme spillere, Zhai Yujia, Tamas Lakatos og Michael Maze.
Først var vi i Angers i sydfrankrig, hvor vi mødte det lokale hold, som består af to svenskere, en portugiser og en franskmand.
Jon Persson, Jens Lundquist og Joao Geraldo spillede kampen mod os. Først var det Jon mod Maze, Jon startede som lyn og torden, de to første sæt var det rens, men Maze kom med i kampen og havde i 4. sæt 5 sætbolde til et 5. sæt, han fik desværre ikke lukket og tabte dermed 1-3. Så var det Zhai mod Joao, et lidt nervøst første sæt, som gik til Joao, men derefter fik Zhai styr på spillet og spillede 3 gode sæt som gav en 3-1 sejr og 1-1 i kampen. Så en vigtig kamp for begge hold, Jens mod Tamas. Det endte desværre med et 2-3 nederlag til Tamas efter en matchbold i 5. sæt. Tamas spillede en god kamp, var foran 2-1 i sæt, men i 4. og 5. sæt gik det lidt for stærkt hvor han var bagefter hele tiden, men kæmpede sig dog frem til en matchbold ved 11-10, den fik han dog ikke.
Så var det Zhai mod Jon, den kamp vandt Jon sikkert i 3 sæt, Zhai kom aldrig rigtigt ind i kampen. Vi kom desværre ikke frem til den 5. og afgørende kamp mellem Maze og Joao, som vi meget gerne ville have haft.

I Tyskland var det 1. FC Saarbrücken der var modstanderen. De spillede med Patrick Franziska, Christian Pletea og Tomas Polansky. Patrick er en meget god spiller, som vi godt viste ville blive svær at slå, derfor satsede vi på de 3 andre kampe.
Ændrede lidt i opstillingen så Maze spillede den 3. kamp. Men først var det Tamas mod Patrick, det blev svært og endte med 0-3. Så var det Zhai som igen skulle holde os inde i kampen, han blev lidt stresset op til kampstart da hans bat ikke blev godkendt, derfor skulle han skifte bat, det kostede lidt på koncentrationen. Han førte både 1. og 2. sæt med 7-3 og 7-4, men vandt ingen af dem. Kom dog stærkt tilbage og vandt de 2 næste, men 5. og afgørende sæt blev desværre op af bakke, og endte med 8-11. Så 2-0 inden Maze skulle igang, Maze spillede en fin kamp og vandt let 3-0. men igen var vi bagud med 1-2, Zhai skulle forsøge at nedkæmpe Patrick, det blev desværre endnu et 1-3 nederlag som også blev kampens resultat.

Vi har i år ikke haft marginalerne på vores side, som vi måske havde sidste sæson, men vi kæmper videre og føler at vi har været med i alle tre opgør og håber at kunne få et par sejre i returopgørende.
Turene har været fine og vi forsøger at lære noget af nederlagene, der er også tid til lidt hyggeligt samvær og snakke om livet, både på og udenfor banen.
Det er også lidt hårdt, som i kan se på billederne :-). Lige meget om det er i tog eller på fly-

De næste hjemmekampe er 16. november og 7. december. Håber vi ses

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.